--> «За таке не дякують, а з посмішкою розстрілюють», - Савченко до головного дорожника Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«За таке не дякують, а з посмішкою розстрілюють», - Савченко до головного дорожника Волині

14
-5
«За таке не дякують, а з посмішкою розстрілюють», - Савченко до головного дорожника Волині
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко зробив зауваження керівнику департаменту інфраструктури і туризму Івану Мирці за те, що в кортежі Президента був водій без закордонного паспорта.

Про це стало відомо у вівторок, 10 липня, під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації.

Нагадаємо, у неділю, 8 липня, Волинь відвідали президенти Польщі та України. Вони вшановували 75 річницю Волинської трагедії.

«Я всім хочу подякувати за організацію і вам, Іван Іванович (Іван Мирка, - ред.) теж хочу подякувати. Хоча один автомобіль в кортежі Президента був з водієм без закордонного паспорта. За такі речі не дякують, а з посмішкою розстрілюють», - зауважив Олександр Савченко.

«Але загалом все було добре. Чудово, преса задоволена, гості задоволені. На 5 з мінусом спрацювали», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цей Савченко взагалі розумає, про що говорить? що за (брєд) несе?
Відповісти
Він розуміє. Це ми не в курсі.
Відповісти
правила перетину державного кордону розповсюджуються на всіх!
Відповісти
До чого тут перетин кордону? І волинські чиновники до паспортів водіїв президенського кортеджу???
Відповісти
Швидше за все, пан Савченко став свідком або учасником "державної таємниці", про яку ми не знаємо, а він нам її бовкнув. Я думаю так: губернатора Волині Олександра Савченко включили в протокол поїздки Порошенко в Сагринь (Польщу) і в Гончий Брід (Ковельський район). І можливо коли кортеж Порошенко поїхав до Польщі до нього приєднався невеликий кортеж Савченко. При перетині кордону, напевно з'ясувалося, що у водія однієї з машин Савченко немає закордонного паспорта. За підготовкою транспорту і водіїв для Савченко, відповідав Іван Мирця. Ось він його зараз і "нагинає". Я так думаю...
Відповісти
пане савченко. у 30-і вас би до стінки не раз поставили
Відповісти
правильно сказав, мирку вже давно пора...
Відповісти
Так Мирку вже ж звільняли, він і в фейсбуці прощався... і знову на посаді?
Відповісти
І Мирку і всю ту шоблу що були при попередньому губернатору звільнити, там тільки декілька чиновників що були при Гунчуку мали сміливістььнаписали заяву про звільнення, а інші захотіли лишитися при кормушці, тому що вони одному лизали, а тепер Вам стараються, хочуть залишитися при посадах, бо це кормушка, підете Ви, вони будуть іншому лизати і підставляти свої дупи
Відповісти
прийдуть інші лизодупи до корита. в чому різниця ?
Відповісти
думати - за кого скачете...
Відповісти
а ти за кого скакав чи скачеш ? за 30 срібняків ?
Відповісти
Так званий губернатор не приховує психології радянського смедячого мента. Розстрілювати можна з посмішкою. Зверхній, людина, якої не торкнулась культура, перебиває в розмові, курячого інтелекту. Коли він викликає до себе керівників, то йому здається, що вони приходять до нього на допит.
Відповісти
Коли такі смедюхи приходять хоч до якоїсь влади, вони того ж дня починають вважати себе де Голями. Де Голь - це рідкість, а ці дивляться на усе рибячими очима і показувати знак, що вони все розуміють і хочуть навчити інших. В Європу - з ментовськими погонами, в галіфе і в хромових чоботях.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні