--> Скільки заробляють на світязьких пончиках. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки заробляють на світязьких пончиках. ВІДЕО

10
2
Скільки заробляють на світязьких пончиках. ВІДЕО
Світязькі господині майже все літо прокидаються вдосвіта, аби напекти гору пончиків та розвести їх по пляжах або ж продати на ринку.

Деякі з них можуть заробити і тисячу гривень за день, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Жінки зі Світязя, усіх навколишніх сіл і навіть Шацька півдня місять великі тази тіста, ліплять і смажать пончики. За день можуть зробити і сотню пампушок. Потім ще півдня їх продають.

"Якщо я беру відпустку, то просинаюсь о пів на сьому ранку - я люблю поспати. До обіду жарю-парю-кочегарю, а з обіду ношу пончики. Є вже своя клієнтура, люди ж попробували і завтра мене чекають", - розповідає мешканка Шацька Наталя.

На Світязі продають пончики зі згущеним молоком, шоколадом, вишнями, маком. Найпопулярніші - з чорницею. Їх, як волинський делікатес, найчастіше купують туристи, які приїжджають здалеку. Ціна не змінилась з минулого року. За одну смажену пампушку просять 15 гривень.



"То моє хобі і займаюсь цим уже біля двадцяти років. Відпустку беру і печу пончики, заробляю гроші. Якби було літо цілий рік, я б зразу покинула роботу. А так - сезон же ж два місяці. Але це все одно суттєва добавка до сімейного бюджету", - додає Наталя.

Туристи зізнаються, пончики - невід'ємний атрибут відпочинку на Світязі. Часто їх навіть купують, аби завезти рідним додому.

Цьогоріч на Світязі організовують перший фестиваль пончиків. На святі не лише пригощатимуть гостей випічкою, а й влаштують конкурси. Фестиваль відбудеться 13 липня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бардак і стихійна торгівля процвітає, нам ще до неба рачки до цивілізованої рекреації, сумно(
Відповісти
Це все добре але ті "пекарки" податки сплачують?! За кордоном качан кукурудзи продають і стоять з касовим апаратом!!!
Відповісти
В Європі депутатів міліардерів немає. Якщо вона пончик продасть то що вона збагатиться?
Відповісти
В Європі пенсія 800 євро, а це 26000. Дай тим пенсіонерам ті гроші вони на сонці паритись не будуть. На екскурсію в замок поїдуть
Відповісти
Статтю уважно читай! Беруть відпустки, щоб на пончиках заробити! Податки нехай сплачують і крапка ВСІ!!!
Відповісти
Як патріоти вміють чужі гроші рахувати.
Відповісти
тільки після того як вся влада чесно заплатить тоді податок від пончиків прсіть ь
Відповісти
Правильно сказано БЕРУТЬ ВІДПУСТКИ ЩОБ ЗАРОБИТИ ГРОШІ. І після цього ще платити податки. Та хай виздихає ця влада разом з тими кого наплодили. НЕ ПЛАТЯТЬ ПОДАТКИ І ПРАВИЛЬНО РОБЛЯТЬ.
Відповісти
Тільки і можете у соцмережах скиглити, а як до справи, то по Польщах або по Росіях ховаються... Не платять і правильно? Ну тоді ніколи толку з України не буде яка б влада не була! Ви ту владу обирали...
Відповісти
Коли у виборчих списках одне лайно, вибрати достойного неможливо. Вислів що самі обрали дурня, і дурні це повторюють.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні