--> Лікарі помилково повідомили волинянку про смерть сина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лікарі помилково повідомили волинянку про смерть сина

6
4
Лікарі помилково повідомили волинянку про смерть сина
Лікарі Ковельського міськрайонного територіального медичного об`єднання переплутали і сповістили про смерть сина не ту жінку.

Про це на сторінці «Ковель МТМО» у Фейсбук пише Олена Виндюк, яка стала свідком цієї ситуації.

«Сьогодні сталась незвична ситуація. Моїй сусідці зателефонували з реанімації, де лежить її син, і повідомили про його смерть. Стан матері не описати словами, доводилось викликати швидку, щоб вкололи заспокійливе. Але як виявилось пізніше, хлопець живий. Лікар помилився, і зателефонував не тій матері», - розповіла жінка.

До цього вона вірила, що таке можливо лише у фільмах. Але після цієї історії переконалась у протилежному.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знаючи ситуації, які є в реанімаціях, що ночі не спять лікарі, стоять на операціях та мають ще пацієнтів в своєму відділенні... Один помирає-реанімуєш, другому-надаєш допомогу на скарги, а третього-везуть після операції.... І ти маєш кожному допомогти і надати допомогу....так, я розумію, їх робота... Але ж вони, також, живі люди!!! Можна і помилку лікаря зрозуміти.... І для чого роздавати такі сенсації.... Я думаю, лікар вибачився.... Думаєте раніше не було таких нюансів? Були, просто не було того довбаного інтернету і все було тихо.... Кожна людина може зробити помилку.... Так, звичайно, нерви, неприємно.... Але ж зрозуміти можна... І не робити такі розголоси...
Відповісти
Ти лікарі в реанімації хоч ліки не плутають кому що вводити?
Відповісти
Не плутають... Кожен лікар несе відповідальність за життя людини перед рідними, собою та БОГОМ!!! Критикувати всі можуть... Багато розуму для цього не треба... А от зрозуміти не кожному дано... Я останнім часом просто в шоці з наших людей.... Звідки стільки ненависті, призирства? Та ви всі вже здуріли? Та кінець-кінцем!!! ВАШІ ДІТИ БЕРУТЬ ПРИКЛАД З ВАС!!! ПРАВИЛЬНО ГОВОРЯТЬ:"ТРЕБА ВИХОВУВАТИ САМОГО СЕБЕ, А ВАШІ ДІТКИ БУДУТЬ БРАТИ ПРИКЛАД З ВАС"! Пам'ятайте, що життя надто коротке, щоб жити в постійно в негативі, сварках, докорах... Та будьте добрішими.... Мало того, що наші хлопці гинуть на сході, то ви тут гризете один одного та вбиваєте МОРАЛЬНО!!! Це просто ЖАХ... ТЯЖКО СТРИМУВАТИ СЛЬОЗИ ДИВЛЯЧИСЬ НА ЖОРСТОКІСТЬ ТЕПЕРІШНЬОГО НАРОДУ...
Відповісти
Цілком згідна з попереднім дописом. Так, сталася нажаль прикра помилка. Але лікар теж людина і може помилитись. І робити з цього сенсацію - це занадто. Хто не помиляється? Пам'ятаєте - хто безгрішний киньте в мене камінь.
Відповісти
Гроші брати лікарі не забувають. І виписують багато дорогих ліків, від яких мають процент від продажу. А від анестезіолога ніде не дінешся. Після його слів: "Ви ж хочете щоб все пройшло добре, щоб пацієнт проснувся?"я бігла за грошима. Вибачте, але в такому стані, боячись за життя найдорожчої людини, близькі готові давати хабарі. Головна відмазка - "Ви ж знаєте що держава зараз нам нічого насправді не дає."
Відповісти
А справді забезпечення ліками немає... Навіть і для медперсоналу... А де докази ваших слів... Пишіть на диктофони і головного лікаря
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні