Телеведуча Маша Єфросиніна включила Луцьк у ТОП-5 улюблених міст України

3
0
Телеведуча Маша Єфросиніна включила Луцьк у ТОП-5 улюблених міст України
Відома телеведуча України та засновниця благодійного проекту Charity Weekend Маша Єфросиніна включила Луцьк у ТОП-5 улюблених міст України.

Про це вона написала у своєму блозі на «Новом Времени».

«Я об'їхала всю Україну, і ці п'ять міст закарбувалися в серці назавжди», - повідомила телеведуча.

У ТОП-5, окрім Луцька, потрапили також Одеса, Львів, Харків і Керч. Обласний центр Волині у рейтингу посів третє місце. Свою любов вона пов’язала з «лікарняною» історією, яка нещодавно трапилася з нею у Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведуча Маша Єфросиніна потрапила в лікарню у Луцьку

Протягом останніх двох років Маша Єфросиніна багато їздить Україною, влаштовуючи зустрічі для жінок під загальною назвою «Ти у себе одна». Одна з них відбулася у Луцьку. Але перед тим, як потрапити у місто, у телеведучої почалися неймовірні болі в правому боці.

«Я захоплююся анатомією і здоровим способом життя, тому відразу поставила собі діагноз – апендицит. І припустила, що є ймовірність померти прямо тут, адже куди не подивишся – скрізь поля з коровами, що пасуться.

Я подзвонила лікарям до Києва, і вони сказали їхати до їхніх знайомих колег в Луцьку. Отримавши адресу, я зрозуміла, що це зовсім не приватна клініка, а обласна лікарня.

Мене зустріли два красивих доктори, які весь час жартували Запропонували перейти зі мною на російську, на що я відповіла, що в україномовному середовищі завжди практикую українську.

Ті сказали, що з апендицитом все добре, але, якщо хочу, мене можуть розрізати, щоб я тиждень полежала і вивчила українську. Обожнюю людей з почуттям гумору», - пригадала Маша Єфросиніна.

За три години телезірка вже змогла вийти на сцену.

«Луцькі лікарі, що так дбайливо, ніжно і відкрито врятували, дали не тільки укол, але і впевненість, що все буде добре, залишаться в моєму серці назавжди», - зізналася вона.

Також телеведуча розповіла, що волинські лікарі порадили їй «особливе» лікування, яке «часто хочеться практикувати і без явних на те причин». «Це гаряча ванна і невелика чарка коньяку».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВИРАЗ ОБЛИЧЧЯ - як на масці з театру кабукі
Відповісти
А ти своє обличчя бачив? Чи ти краще бачиш під лісом аніж під носом???Ай-я-яй.....
Відповісти
Ти -Лох! !!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні