--> З Павлом Зібровим та гігантським багаттям: як у селі на Волині святкували Івана Купала. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З Павлом Зібровим та гігантським багаттям: як у селі на Волині святкували Івана Купала. ФОТО

1
-3
З Павлом Зібровим та гігантським багаттям: як у селі на Волині святкували Івана Купала. ФОТО
У селі Згорани Любомльського району на святкування Івана Купали приїхав відомий артист Павло Зібров, аби пострибати "з молодичкою" через гігантське багаття.

За підрахунками організаторів, на Івана Купала до Згоран з'їхалося кілька тисяч людей не лише з Любомльського району, а й з усієї області, - пише Перший.

Родзинкою всього свята став виступ народного артиста Павла Зіброва.

«Враження сумашедші – стільки народу я ще не бачив на масових гуляннях у селах. Мені приємно, що на це свято приходять не лише дорослі – вони приводять своїх дітей, онуків. Тут вже готуються всі до багаття, аби спробувати свої сили і удачу. Я веду пропаганду любові – любові до коханої жінки, до сім’ї, до дітей, до землі і свого народу. Треба любити і шанувати все, і воно тобі віддасться сторицею», – поділився враженнями Павло Зібров.

На питання, з ким планує стрибати сам Павло Зібров, заявив: «Зараз піду шукати якусь молодичку і будемо з нею стрибати. Я 500 кілометрів приїхав сюди на Волинь, щоб пострибати через багаття».

Виступ Павла Зіброва був неймовірним – люди увімкнули ліхтарики та вогники і в цілковитій темряві підспівували народному артисту.

Після цього організатори свята запалили величезне багаття, полум’я якого осяяло нічне небо на все озеро і мальовниче село Згорани.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депутати для піару кого хоч привезуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні