Волинянина прооперували після опіків борщівником. ВІДЕО

0
3
Волинянина прооперували після опіків борщівником. ВІДЕО
Опік борщівником – як наслідок операція. Микола Казмірчук із села Затурці Локачинського району постраждав від опіку борщівника.

Тиждень тому чоловік вирішив скосити поблизу свого поля отруйну рослину. Про її небезпеку знав, але, каже, не врахував можливих наслідків, - йдеться у сюжеті телеканалу «Нова Волинь».

«В чоботах був, в штанах вдітий. Через штани той яд пройшов. І лікарі кажуть, що якби я був сховався від нього, то такого не було б. А я ще того дня на рибу пішов в шортах. Ще й сонце добавило. На другий день червоні нгогши були. Я думав, що на сонці попік. А на третій день пухирі з’явилися. А потім звернувся до лікарів», - розповів чоловік.

Тепер Микола Казмірчук відновлює здоров’я в обласному опіковому центрі Луцької клінічної лікарні. Це сьоме цього року звернення до медиків після зустрічі з борщівником.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні