Рейсовий автобус в’їхав в дерево: деталі аварії на Волині

1
3
Рейсовий автобус в’їхав в дерево: деталі аварії на Волині
Внаслідок аварії в селі Підбереззя Горохівського району постраждали семеро пасажирів автобуса.

Деталі аварії повідомили у прес-службі Нацполіції в області.

У п’ятницю, 6 липня, у селі Підбереззя Горохівського району автобус «Еталон», сполученням «Ниви-Губинські – Нововолинськ» з’їхав з дороги й врізався в дерево. Постраждали семеро пасажирів транспортного засобу, п’ятеро з них госпіталізували.

Автопригода сталася по 9 годині ранку на автодорозі «Володимир-Волинський – Горохів» на виїзді із села Підбереззя. За кермом автобуса перебував 46-річний житель райцентру Горохів.

На місце події одразу ж прибули керівники місцевого відділу поліції, екіпаж сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження в ДТП отримали семеро пасажирів. У Горохівську центральну районну лікарню госпіталізували 70-річного та 65-річну жителів селища Іваничі, а також 36-річну та 46-річну жительок райцентру Горохів. В обласну клінічну лікарню доставили 70-річного жителя села Лемешів Горохівського району.

Слідчі Горохівського відділу поліції за фактом дорожньо-
транспортної пригоди розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Проводиться досудове розслідування.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ДТП, а не кримінал!!!! Тн. правосуддя зовсім здуріло!!!!((( Таке може статись з любим, а садити, вбивати майбутнє водія, його сім‘ї та близьких, ОЦЕ ГРІХ!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні