На Волині судитимуть банду наркоторговців

0
1
На Волині судитимуть банду наркоторговців
Троє волинян, які займалися виготовленням та збутом наркотиків, постануть перед судом.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

З серпня 2017 по лютий 2018 року чоловіки (найстаршому з них – 36, ще одному – 32, а наймолодшому – організатору злочинної діяльності групи, раніше уже судимому - 30), придбавши необхідні прекурсори та обладнання, необхідні для виготовлення амфетаміну, виготовляли психотропну речовину.

Вони облаштували місце для її хімічного синтезу в гаражі у гаражному кооперативі в Луцьку, а після виготовлення забезпечували збут амфетаміну. Окрім психотропів, члени організованої злочинної групи збували наркозалежним ще і канабіс.

Затримали наркоділків 3 лютого 2018 року. Під час обшуків у місцях злочинної діяльності вилучили обладнання та прекурсори для виготовлення амфетаміну, а також самі психотропи й канабіс.

Членів організованої злочинної групи обвинувачують у незаконному виготовленні, зберіганні, перевезенні з метою збуту й незаконному збуті наркотичних засобів та психотропних речовин, організації та утриманні місць для незаконного виготовлення психотропних речовин, незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні прекурсорів з метою їх використання для виготовлення психотропних речовин, незаконному виготовленні, придбані та зберіганні обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин, використанні коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин.

Окрім того, одному з членів банди, в якого вилучили перероблений зі стартового пістолет та набої до нього, інкримінують ще й незаконне придбання й зберігання вогнепальної зброї і бойових припасів без передбаченого законом дозволу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні