Луцький центр зайнятості допомагає родинам севастопольських військових

1
2
Луцький центр зайнятості допомагає родинам севастопольських військових
До Луцька уже починають приїздити родини військових Севастопольської бригади тактичної авіації, які будуть проходити тут службу.

Про це повідомляє директор обласного центру зайнятості Роман Романюк на сторінці у Фейсбуці.

"Вже маємо перше звернення від дружини військового і результат: пані Анастасію поставили на облік у Луцький міський центр зайнятості, оформили допомогу по безробіттю і підібрали кілька вакансій для працевлаштування. Паралельно готуємо документи для здобуття нею професії «кухар».

Сьогодні особисто поспілкувався із жінкою, обмінялися телефонами і проговорили подальший план дій. В родині є маленька дитина, якій лише 2,5 рочки, але її вже готові взяти в один із садочків Луцька. Ми не зупиняємося, повністю включилися і будемо допомагати усім родинам військових оперативно знайти хорошу роботу з гідною заробітною платою", - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де фірмовийна пальцях жест Романюка "все ОК".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні