Лучани скаржаться, що через п’яниць ніде гуляти з дітьми

9
2
Лучани скаржаться, що через п’яниць ніде гуляти з дітьми
Лучани скаржаться, що на бульварі Дружби народів у Луцьку через п’яниць ніде гуляти з дітьми.

Про це пише Іванка Огороднік у Фейсбук-спільноті «Теревені про Луцьк».

«Немає де гуляти з дітьми, кругом лежать п'янички», - скаржиться жінка.

Вона опублікувала світлини вулиці, посеред якої лежать двоє чоловіків.

«Еліта району, але саме страшне, що серед таких багато молоді», «Це гарний візуальний приклад дітям, до чого призводить вживання алкоголю!», «Ситуація там ніколи не міняється... Називається встановили лавки для відпочинку... Тільки проблема в тому, що там біля лавок завжди брудно, обпльовано лушпинням від зернят. Та засмагають під градусом п'яниці!», - коментують люди.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ти б краще щось зробила для країни, людей, сім‘і! А то вона «скаржиться»!(( Людина п‘є не просто так!!! А чоловік тільки по причині, що відповідна у нього жінка!(( З такими хто «скаржиться» точно життя пекло!!!
Відповісти
Ну вони ж нікому не заважають та нікого не чіпають, смурфики)
Сам на ГПЗ вже 23 роки живу, проблему не вбачаю, піти погуляти з дітьми доречі є куди крім алеї.
Відповісти
П’яний проспиться, , а от ви????
Відповісти
Якщо ти п^єш по причині що тебе щось не влаштовує то ти б...ть алкаш останній! Так дуже просто - щось не так і зразу нах...ся! І нашо думати за що дітей накормити і одіти, як їх виховати чи освіту дати щоб вони через 10 років так само під лавками не валялись? Так простіше - випив і тебе нічого не хвилює. Ти ж не просто так п^єш! Ти п^єш бо жінка не така! Бо в державі такій родився! Причина завжди знайдеться! А попробуавати щось змінити не хочеш бо легше купити 2 літри пива за 30грн і залитись! прийти додому ще й жінці кулаком дати за те що вечеря не готова) Бо вона цілий день ніх....я не робила а глава сімї жрати хоче! І все рівно що він всю зарплату попиває - він же не просро так п^є!
Відповісти
Твоя агресія до пиятик, і взагалі, говорить та підтверджує лиш те, що такі як ти є дійсно ДНО суспільства! Ти кажеш думаєш як дітей одягнути і показуєш фальшивку те. піклування. А насправді спочатку, перед плануванням дітей, потрібно думати!!!! А то така голота на субсидіях і допомогах понапложує подібних, а далі ОТЕ судить випившу оюдину, не знаючи чому так сталось!!!
Відповісти
Почитав коменти "захісників" алкозалежних,зробив висновок - люди деградують...(((
Відповісти
ЛЮДИНА МАЄ ПРАВО НА ВІДПОЧИНОК. Хтось відпочиває з дітьми, а хтось індивідуал. Доречі судом не доведено що вони пяні. Ось так.
Відповісти
заважають,телефонуй до муніципалів,це їхня парафія,нехай отих "нарцисів" прибирають! Не все ж їм паркани розбирати.
Відповісти
Знаєте як алкашня називає дубовий гай, що біля гуртожитка? Дубаї!!! Одного разу там схопило серце брата нашого сусіда. Так от до нього ніхто не підійшов, бо всі думали що він п'яний, а насправді йому було дуже зле. Звичайно чоловік помер. Тому реагувати обов'язково треба, а не з "розумінням" обходити таких "відпочиваючих". Правильно жінка скаржитьсчя, вона хоч якось реагує, а не те що ви, "захиснички алканавтів" (нібось самі такі самі). Колись біля дубків чергував патруль міліції, то тоді поночах там тихо було, а зараз там щовечора крики, дзики, незрозуміло, що там робиться. Необхідно поновити чергування патруля поліції. Це неспокійний район, особливо вечором або на свята.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні