Директор «Луцьких ринків» Ігор Корольчук має більше 20 тисяч зарплати

8
12
Директор «Луцьких ринків» Ігор Корольчук має більше 20 тисяч зарплати
Директор комунального підприємства «Луцькі ринки» Ігор Корольчук, з яким міська рада уклала контракт на один рік, отримує 22,5 тисяч гривень зарплати на місяць.

Сюди входить 15 тисяч гривень посадового окладу та 50 % надбавки, – зазначено у контракті, копію якого отримав відділ журналістських розслідувань «Волинь24» у відповіді на запит від міськради.

Контракт з Корольчуком підписали у квітні, тож фактично зарплату він отримує вже три місяці.

При цьому підприємці «Завокзального» (Варшавського) ринку, який 5 червня передали у користування «Луцьким ринкам», наприкінці червня зазначали, що досі працюють за старими договорами, укладеними з попереднім орендодавцем – Волинською облспоживспілкою.

Співвласник облспоживспілки Володимир Горгут також зауважував, що вони продовжують обслуговувати підприємців Старого ринку, попри те, що договір з облспоживспілкою не продовжили, а цю земельну ділянку передали в користування «Луцьким ринкам».

До прикладу, досвідчені керівники окремих комунальних підприємств Луцька у 2017 році отримували схожі, а то й менші зарплати.

Так, директорка «Луцьктепла» Валентина Малютіна, судячи з декларації про доходи, отримувала в середньому 15,9 тисяч гривень на місяць.

Керівник «Луцькводоканалу» Іван Корчук, який очолює підприємство більше десяти років, мав в середньому 22,7 тисяч гривень на місяць.

А директор «Луцькспецкомунтрансу» Валерій Кузьмич майже з 20-річним досвідом на посаді в середньому заробляв 31,4 тисяч гривень на місяць.

Зауважимо, що КП «Луцькі ринки» створили наприкінці січня 2018 року з метою взяти під контроль ринки міста в якості посередника між торговцями на цих ринках і міською радою. Раніше роль посередника займали приватні підприємці.

На роботу комунального підприємства з міського бюджету вже виділили чверть мільйона гривень.

Штат «Луцьких ринків» налічує сім чоловік: директор, його заступник, двоє бухгалтерів і троє контролерів.

Нагадаємо: у відеоматеріалі відділу журналістських розслідувань «Волинь24» «Розбазарювання по-луцьки», йшлося про те, що КП «Луцькі ринки» очолила людина з сумнівною репутацією.

Журналісти, посилаючись на джерела у правоохоронних органах, вказують на участь Ігора Корольчука у рекеті. Сам Корольчук давати коментарі відмовляється.

Василь БІДУН (для «Волинь24»)

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Банда заволоділа Луцьком і на державному рівні займаються рекетом.
Відповісти
спец перевірку пройшов в админ президента коли йшов головою району.не скуліть брехуни
Відповісти
Лох ти заєць не потянеш це
Відповісти
Усі, хто дивиться у чужу кишені, це ДНО суспільства!!! Якір, деграданти, заздрісні пиявки суспільства!!! Якщо ще й молоді, то краще будуть безплідними, щоб не плодили подібне ГЕ!!!
Я не знаю директора ринку, але знаю, що й 20 тис. це не гроші, щоб шикувати!!!
Відповісти
Банда давно не тільки править містой, але й країною, світом!((
Відповісти
достона зарплата за непосильну працю
Відповісти
Чого ви причепилися до людинии?!А як він ті договориви мав укласти по новому?!Зєць же ж дибіл. Навіть й імені свого написати не в змозі без граматичних помилок.
Відповісти
Тулковий..тілько гргут..він нам право дає на жизнь..хай горгут апе.. Ми привикли.. Катю,миколу,борю віх знає і масу тянули..щас якісь прийгли не ті..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні