У Луцьку придумали, як боротись із «морем» після дощу у районі «Гостинця»

5
-1
У Луцьку придумали, як боротись із «морем» після дощу у районі «Гостинця»
У Луцьку на проспекті Соборності зроблять три додаткові каналізаційні колодязі, аби дорогу не затоплювало після сильного дощу.

Про це повідомляє прес-служба Луцькради.

Радник міського голови Ігор Поліщук повідомив, що тривають роботи з влаштування трьох додаткових каналізаційних колодязів на проспекті Соборності в районі ТЦ “Гостинець”, аби частково вирішити проблему підтоплення дощовими водами у цьому районі.

Загалом її вирішення обійдеться орієнтовно у 10 мільйонів гривень.

За словами Ігоря Поліщука, під час останнього ремонту проспекту Соборності не оновлювали систему зливової каналізації. Тому, аби це все виправити, доведеться руйнувати практично нове дорожнє покриття.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це влучно сказано-придумали на 10 млн.Є впевненість,що після чергової зливи "море"тільки збільшиться.Хто це-полішук,яка в нього посада?Він що,касир міськвиконкому.
Відповісти
Я живу біля "Ювілейного" (зараз "Тигрес"), а кажучи сучасною мовою "біля Гостинця" з 1987 року. У цьому місці постійно затоплює під час рясних дощів. А ще, біля нинішнього кафе "Дан7О" були постійні "гейзери". Слава Богу за 30 років полагодили. Нехай і каналізацію зроблять. Що Ви свої підступи ставите?!
Відповісти
То якого х*я ви не оновлювали систему зливової каналізації під час ремонту, дорожнього покриття суки
Відповісти
Все по кращим українським традиціям.. Нада чим більше роздерибанити бюджет міста.. Щоб і дорожникам робота була... І на лапу оставалося...
В нас відразу нормально ніхто не хоче робити.. Не вигідно... 5 раз переробляти в 5 раз більше бабла можна прихватизувати...
Відповісти
Рийте на тротуарі, НЕучі!!!! Дорогу то чого постійно портити!!!!!!!!???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні