Секрети «Карабасу»: тонкощі роботи адміністратора*

0
4
Секрети «Карабасу»: тонкощі роботи адміністратора*
Приватна броварня «Карабас Барабас» славиться своїм живим пивом, смачними закусками та неймовірною атмосферою. Але головним у будь-якій справі є люди. Саме привітний та кваліфікований персонал створює чудову атмосферу у закладі завдяки тому, що любить свою роботу та виконує її із задоволенням.

"Волинь 24" спільно з «Карабасом» запроваджують нову рубрику «Секрети Карабасу». У кожному наступному матеріалі працівники закладу розкриватимуть секрети своєї роботи.

Наступна героїня нашого матеріалу привітна та завжди усміхнена Наталія. До «Карабасу» ще колись будучи студенткою пішла працювати офіціантом, зраз дівчина займає посаду адміністратора у закладі, який розташований на проспекті Волі, 48.

Про особливості роботи, керування персоналом та як потрапити на роботу до броварні читайте далі у цитатнику.


***************

Працюю у «Карабасі» майже 5 років. Чотири роки пропрацювала офіціанткою у закладі, який знаходиться на Винниченка, а зараз мене підвищили до адміністратора. Наш «Карабас» більше сімейного типу, він маленький та спокійний.

***************

Можна сказати, що у мої обов’язки входить практично усе: від підбору персоналу до контролю за кухнею. Виходить так, що увесь заклад на мені.

***************

Щоб потрапити до нас на роботу потрібно мати знання. У мене є стажери, які прийшли за рекомендаціями, я допомагаю їм здобути досвід та знання необхідні у цій сфері діяльності. У роботі багато нюансів: обслуговування, манери, спілкування. Водночас тут дуже весело та добре працювати.

***************

Особливий критерій – харизма. Якщо у працівника немає досвіду, але є бажання працювати та родзинка – це круто і таке цінуємо. Ми не ставимо термін стажування, чим швидше навчиться тим скоріше буде отримувати гідну заробітну плату. Усі проходять співбесіду, екзамен на знання меню та манер у роботі.

***************

Зараз період канікул і багато студентів шукають підробіток. У нас було безліч випадків, що люди залишились довший термін. Перше враження також важливе, коли бачиш вогонь в очах відразу розумієш, що це твій працівник.

***************

Найбільше у «Карабасі» люблю – пиво! А ще ми, як мушкетери «один з всіх і всі за одного». Кожен несе відповідальність з себе та за колегу.

***************

Я люблю спілкуватись з людьми. Звикла до такої кількості людей, приходжу щодня на роботу, як на святою. Звичайно у мене багато відповідальності, але це ж улюблена робота.

***************

До речі, «Карабас» моя перша робота. Стабільність одна з переваг нашого колективу.

***************

«Карабас Барабас» - заклад, який притягує не лише своєю смачною кухнею, а й людяністю та душевністю. Хороший колектив , який любить свою справу – основа класного закладу. Завітайте до приватної броварні та переконайтесь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні