--> У Луцьку не дозволили ставити рекламні «сітілайти» на газонах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку не дозволили ставити рекламні «сітілайти» на газонах

2
2
У Луцьку не дозволили ставити рекламні «сітілайти» на газонах
Луцькій ТОВ Український Медіа Альянс – «Сіті Лайн» не дозволили ставити рекламні сітілайти на газонах по проспекту Соборності та вулиці Винниченка.

Про це йшлося у середу, 4 липня, під час засідання виконкому Луцькради, - пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Представник «Сіті Лайну» Іван Козак зазначив, що проекти на розміщення сітілайти розроблені ліцензованими проектантами, відповідають концепції розміщення реклами в місті та Кабміну.

«Ми пропонуємо для розміщення сітілайти газони. Усі роботи ми виконуємо вручну і не було жодного випадку пошкодження газону. Ці сітілайти, на мою думку, підкреслюють, що територія не сільська, а міська, дають додаткове освітлення, інформацію про події та товари», - вважає він.

За словами Івана Козака, за розміщення двох сітілайтів до міського бюджету додатково за рік надійде 15 тисяч гривень.

Натомість член виконкому Ігор Алєксєєв не підтримує таке прохання.

«Я уже 12 виконком намагаюсь переконати колег не розміщувати нічого на газонах у Луцьку і системно голосую проти. Якщо ми дозволимо завтра встановити сітілайти, завтра прийде якийсь підприємець і попросить на газоні поставити кіоск. Це прецедент. У нас в місті десь 500 сіті-лайтів і не думаю, що ми виглядаємо, як село», - заявив член виконкому Ігор Алексєєв.

Натомість представник «Сіті Лайну» обурився такій позиції, мовляв, підприємці витрачають чималі гроші на розробку проектів, а потім їм відмовляють у розміщенні реклами. Він запропонував підготувати проект рішення про заборону розміщення реклами у Луцьку.

«Тоді ми не будемо більше звертатися. Ми витрачаємо величезні кошти, управління архітектури нам погоджує їх, а потім приходимо до такого висновку», - додав Козак.

У підсумку, виконком не підтримав проект рішення.

Фото ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І бікборди позабирайте !!!
Відповісти
цікаво,а в европі теж таке нагромадження усіляких рекламних щитів?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні