На Волині молодик побив до смерті рідного дядька

0
6
На Волині молодик побив до смерті рідного дядька
23-річний волинянин побив до смерті рідного дядька, щоб помститися за знущання над мамою.

Трагедія сталася у селі Печихвости Горохівського району, - пише «Волинь-нова».

Слідчий Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області капітан поліції Тарас Літковець порушив кримінальне провадження проти жителя села Печихвостів Володимира. Скромний, завжди спокійний молодик, про якого лише хорошими словами розповідають його односельчани та друзі, підозрюється у скоєнні тяжкого злочину.

У Печихвостах кажуть, що ця історія розпочалася задовго до трагічного закінчення, бо 53-річний чоловік, який міг ще жити, допік своїм нахабством не лише Володимирові, котрому 5 липня виповниться лише 23 роки.

Іван Барановський вийшов із місць позбавлення волі у 2014 році. Спершу трохи пожив у Мар’їнці на Донеччині, та родина покликала його додому, щоб був якнайдалі від війни.

У Печихвостах Івана, як і годиться, по-христянськи в своїй хаті прихистили сестра з чоловіком, мама. Пізніше чоловік поїхав на заробітки до Польщі, але повернувся звідти ні з чим. Однак сім’я знову не дала невдячному пропасти.

Та робити Іван не хотів, зате пристрастився до чарки. Швидко знайшов схожих на себе друзів у Печихвостах, Горохові, а у Рожищі, де, подейкують, мав подружку і підозрювався у скоєнні двох крадіжок. Навідувався і до рідних, але не з добрими намірами.

Перекотиполе вичікував, щоб нікого не було вдома. Тоді брав усе, що потрапляло під руки, аби «заробити» краденим на горілку. Не сприймав ні благань, ні дорікань. Оковита настільки заволоділа розумом, що не міг стримуватися і піднімав руки на сестру, як швагро був на заробітках.

За попередньою інформацією, приводом для фатальної сутички Івана з племінником Володимиром стало чергове побиття жінки.

Постійне сімейно-побутове насильство з боку дядька настільки допекло молодикові, який працював і трактористом, і допомагав по домашньому господарстві, що він не стерпів чергової образи своєму добропорядному сімейству. У якусь мить у руку хлопця втрапила палиця.

Чи відбивався нею, чи захищав гідність найрідніших, - деталі з’ясовуть правозахисники.

В результаті сутички Іван Барановський потрапив у Волинську обласну клінічну лікарню. Близько третьої години ночі його госпіталізували в реанімаційне відділення. Цього ж дня близько 22 години він помер.

Наразі поліцейські вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні