Отримала ним по голові: як лучанка рятувала кота від маленької живодерки

2
5
Отримала ним по голові: як лучанка рятувала кота від маленької живодерки
У Луцьку дівчина врятувала кота від знущань.

Про це Anastasia Aleksandrova написала у Фейсбуці.

«Сьогодні на вулиці помітила жінку з дитиною, дівчинка волокла за собою маленьке котеня прив'язане за шию шнурком. Кошеня волочилось животом по асфальту, не встигаючи піднятись на лапки. На зроблене зауваження що йому боляче, я була послана,жінка забрала кошеня в дитини і підняла його за шнурок у повітря, воно почало душитися», - написала вона.

Дівчині ледве вдалося забрати тварину.

«Спробувавши схопити котика, я отримала ним по голові і лицю. Вона просто почала ним битись і розмахувати. Кошеня вдалось забрати. Пригрозивши поліцією, жінка пішла,і на котеня їй було глибоко начхати, тільки галасувала щоб я віддала їм шнурок», - йдеться у дописі.

Кошеня відвезли у ветеринарну клініку.

«Кошеня завезли в «Кіт Леопольд», оглянули та покупали, бо блохи просто сипались, це виявилася 1,5 місячна дівчинка. Їй пощастило, і зараз вона в надійних та турботливих руках, від'їдається та відпочиває», - додала вона.
Теги: тварина, кіт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І муніципалів нема, і поліціі не видно! Добре, що є небайдужі.... А щодо тієі особини - є явище бумерангу, то нехай боіться і оглядається.......
Відповісти
ту пані треба було сфотографувати і закинути в Інтернет-новини. "Героїв треба знати в лице"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні