Астрономи знайшли ще дві планети, які можна колонізувати

1
-2
Астрономи знайшли ще дві планети, які можна колонізувати
Американські дослідники знайшли дві екзопланети, які можуть бути придатні для колонізації.

Крім того, на них може існувати життя, - повідомляє Експрес.

Нове дослідження американських астрономів дає підстави припускати, що ми вже знайшли, як мінімум, дві екзопланети, які можуть бути не менш привабливими для колонізації, ніж Марс.

Якщо, звичайно, не брати до уваги відстань. Ідеальні світи Результати дослідження були опубліковані в авторитетному виданні Astronomical Journal. Дві екзопланети, про які йде мова в дослідженні, були відкриті кілька років тому, і вчені спочатку припускали, що вони схожі на Землю.

Принаймні, з точки зору клімату. Власне, перша з них - Kepler-186f - взагалі увійшла в історію як перша екзопланета розміром з Землю, яка знаходиться в зоні життя своєї зірки. Населеною зоною називають діапазон відстаней від зірки, в якому на поверхні планети може існувати вода в рідкому стані.

За теорією, що домінує сьогодні, саме рідка вода є необхідною умовою для виникнення, розвитку і підтримання життя. Але тепер вчені мають підстави припускати, що Kepler-186f і ще одна екзопланета Kepler-62f - можуть бути схожі на Землю за ще одним важливим параметром - динамікою зміни нахилу осі обертання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ага,залишилося лише туди переселитися,а це зовсім поряд кілька десятків світлових років
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні