За півроку алкоголь та цигарки принесли Волині більше 50 мільйонів

0
За півроку алкоголь та цигарки принесли Волині більше 50 мільйонів
За за перше півріччя 2018 року Волинь отримала більше 50 мільйонів за ліцензування алкоголю та тютюну.

Така сума податку надійшла від Управління за обігом підакцизних товарів ДФС, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

У державний бюджет надійшло близько п'яти мільйонів. Такий показник є одним з кращих в країні.

За це Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко нагородив відзнакою начальницю управління Наталію Єлову.

Окрім того, що управління здійснює ліцензування підакцизних продуктів, тобто алкоголю і тютюну, по всій області. Всього на Волині майже п'ять з половиною тисяч ліцензованих точок продажу алкогольних напоїв.

Керівниця управління додала, що за минулих півроку вдалось зафіксувати 250 порушення. Серед яких: торгівля алкоголем і тютюном за недопустимими цінами, реалізація алкоголю неповнолітнім і не тільки.

Також спеціалісти управління розробили спеціальну програму "Легальний акциз". Завдяки якій, у телефонному режимі можна відстежити місця продажу ліцензованих напоїв у Волинській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні