--> Загиблого волинського бійця зустріли в рідному селі на колінах. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Загиблого волинського бійця зустріли в рідному селі на колінах. ВІДЕО

3
1
Загиблого волинського бійця зустріли в рідному селі на колінах. ВІДЕО
Тіло загиблого бійця 24-ї бригади Андрія Волоса привезли на рідну землю. У селі Омельне його зустріли на колінах, а дорогу встелили квітами.

22-річного Андрія односельчани згадують добрим та простим хлопцем.

«Андрій був спокійною і доброю людиною. Ніколи не було такого, щоб він не привітався, коли був в селі», – каже односельчанка Євгенія.

«Він у мами один син. То ви розумієте як вона його любила. Вона важко хворіє, то Андрій все робив для здоров'я матері. Навіть пішов служити таким молодим, щоб допомогти», – розповідає знайома Андрія Марія.



Хлопець родом з села Омельне Ківерцівського району. Одружившись, переїхав жити до Луцька. Проте рідну домівку не покидав, адже тут проживала його мама.

У Луцьку його чекали вагітна дружина, товариші по службі, друзі. Тарас, який служив з Андрієм в одній бригаді, також не може повірити, що побратима вже не має серед живих.

«У Андрія було велике бажання жити, чогось прагнути. Він був весельчаком, дружив зі всіма напарниками. Я пішов зі служби на рік раніше і дуже шкода, що з Андрієм таке сталось. Він був хорошим другом».

Життя Андрія Волоса зупинилось 28-го червня. Куля снайпера перекреслила усі мрії та плани на майбутнє. Хлопець прожив коротке життя, три роки з якого боронив кордони України у складі 24-ї військової бригади.

Нагадаємо: зранку сотні лучан провели в останню путь загиблого на сході України бійця під час богослужіння у Свято-Троїцькому соборі в центрі Луцька.

Люди несли оберемки квітів і не могли стримати сліз.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода, що такі молоді йдуть у вічність, ще жити та жити. Вічна пам'ять. .. співчуття рідним
Відповісти
Тим хто підтромує цю бійню.
Відповісти
А що ти пропонуєш, Прокляття ???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні