Коли і на скільки зросте мінімальна пенсія

2
0
Коли і на скільки зросте мінімальна пенсія
З неділі, 1 липня, мінімальна пенсія зросте на 62 гривні.

Про це інформують у прес-службі Волинської ОДА.

Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області роз’яснює, що перерахунки пенсій проводяться при зміні в пенсійному законодавстві та при підвищенні соціальних стандартів.

Згідно із Законом України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» з 01.07.2018 прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність, буде підвищено з 1373 грн. до 1435 гривень.

У зв’язку з цим, з 1 липня поточного року підвищаться мінімальна та максимальна пенсійні виплати, які становитимуть 1435 грн. та 14350 грн., відповідно.

Крім того, перерахується надбавка до пенсії, які отримують особи відповідно до Закону України «Про донорство крові та її компонентів». Розмір цього підвищення збільшиться з 170 гривень до 177,70 гривень. Зазначена надбавка визначається на рівні 10 % від прожиткового мінімуму на одну особу в розрахунку на місяць, який з 01 липня складає 1777 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
2.3 долара оце пенсіонери жити почнуть. Ікорочку можна купити вже
Відповісти
Щоб бабуся отримувала пенсію потрібно, щоб її діти і внуки сплачували податки. Гроші не беруться ні звідки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні