Командир рятував, але сам загинув: подробиці смерті волинянина на Сході

2
-6
Командир рятував, але сам загинув: подробиці смерті волинянина на Сході
Тяжко пораненого на Сході волинянина Андрія Волоса хотів врятувати його командир Валерій Шишак. Однак снайпер застрелив чоловіка. Згодом помер і Андрій Волос.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» розповів військовий комісар Ківерцівського району Василь Матюк.

Нагадаємо, 28 червня під час обстрілів селища Південного, що на Донеччині загинув мешканець села Омельне Ківерцівського району.

«Це сталось під час бою, який відбувся 28 червня, орієнтовно о 8:30 біля населеного пункту Нижнє. Спочатку був обстріл з мінометів. Під прикриттям мінометів до позицій наших підрозділів підійшла ворожа ДРГ. Резервна група, в якій був Андрій, висунулась на позицію для відбиття ворожого наступу. Там його тяжко поранили», - розповів військовий комісар.

Як повідомили у прес-службі 24-тої окремої механізованої бригади імені короля Данила, командир взводу Валерій Шишак та командир роти Олег Лотоцький кинулись на допомогу. Це побачив ворожий снайпер, який смертельно поранив Валерія Шишака. Згодом, не дочекавшись допомоги, від поранень помер і Андрій Волос.

Йому було 22-роки. Вдома на чоловіка чекали батьки та вагітна дружина. До війська Андрій пішов три року тому. Служив за контрактом.

У село Омельне Ківерцівського району тіло військового привезуть у неділю, 1 липня. Там же його поховають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Співчуття родині загиблого. Але хто такі "історії" у ЗСУ придумує? Ну навіщо таке розповідати-видумувати? Ще й доби не пройшло, а воєнком вже таку "історію" розповідає, він там був? От навіщо...???
Відповісти
А в барах,ригалівках,в операх буде литись рікою бухло,мажори відпочивають!В простій хатинці дитину ховають!Суки!!Пам'ятайте і до вас прийде час на розправу!Як можна веселитись , коли країна стікає кров'ю!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні