Школярі з Нововолинська відсвяткували закінчення школи на Говерлі. ФОТО

0
1
Школярі з Нововолинська відсвяткували закінчення школи на Говерлі. ФОТО
Одинадцятикласники НВК «Нововолинська спеціалізована школа І — ​ІІІ ступенів № 1– колегіум» в останні шкільні канікули піднялися на Говерлу.

28 юнаків і дівчат із заступником директора з виховної роботи Інною Костянець піднялися на Говерлу, аби самим собі довести, що немає таких вершин, яких би не могла підкорити людина, - пише Волинь.

Школярам знадобилося дві години, аби мати унікальну можливість помилуватися красою гір. Незабутні щасливі моменти майбутні випускники зафіксували на світлинах.

Кажуть, не менш захопливим було й сходження униз.

Тому екскурсії в Галицькому національному природному парку, скельно–печерному комплексі «Скелі Довбуша» та біля водоспаду «Пробій» у Яремчі — ​це вже був відпочинок.

"Вражень від поїздки — ​на багато років! А попереду — ​не менш цікаві літні мандрівки, які поповнять енергію, добавлять сил та натхнення успішно здолати завершальну шкільну сходинку", - йдеться у публікації.

Теги: гора, школа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні