У Луцьку три квартири передали в комунальну власність

2
3
У Луцьку три квартири передали в комунальну власність
У Луцьку три квартири передали в міську комунальну власність.

Про це стало відомо під час сесії Луцької міської ради у середу, 27 червня.

Усі три помешкання знаходяться у багатоповерхівці за адресою Ковельська, 29.

Квартиру №84 передають місту за зверненням забудовника, підприємства "Торгінвестбуд". Вона дістанеться власнику оселі на Ковельській, 31, на місці якої зведено багатоповерхівку.

Помешкання №5 і №61 придбало ТзОВ "Єврохолдинг", щоб передати у міську комунальну власність для потреб соціально незахищених лучан. Йдеться про двокімнатні квартири, площею 83,1 та 85,6 метрів квадратних. Кому їх віддасть місто, ще не відомо. Рішення прийматиме громадська комісія із житлових питань.

До речі, фірму "Торгінвестбуд", яка зводила багатоповерхівку на Ковельській, пов'язують із екс-головою Волинської ОДА часів Януковича Олександром Башкаленком, лідером Опоблоку на Волині. Під час сесії цьому забудовнику депутати зменшили пайову участь на 507 тисяч гривень через те, що він облаштував тротуар, зливову каналізацію та водопровідні мережі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Популізм за рахунок всіх лучан. Всім соціальнонезахищеним квартир ніколи не буде. Краще би оплачували оренду квартир для тих хто потребує. Земля має продаватися на відкритих торгах, і квартири повинні продаватися, а не якісь чинуші виизначають кому дати. Зі сторони УКРОПУ, це є прямий підкуп неграмотного виборця.
Відповісти
Аж три квартири????-еХать! - дуже щедро!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні