«Алфаінтерпласт»: виробництво європейського зразка*

0
0
«Алфаінтерпласт»: виробництво європейського зразка*
Товариство з обмеженою відповідальністю «Алфаінтерпласт» вже понад 20 років працює на ринку виробництва тари для різноманітної продукції.

У квітні 1994 року підприємство "Алфаінтерпласт" було зареєстроване виконкомом Луцької міської ради народних депутатів. На даний час засновником товариства є "MAPRO ltd", що у місті Оломоуц, Чехія. В активі підприємства - 100% іноземний капітал.

Основними видами діяльності "Алфаінтерпласт" є виробництво та реалізація продукції із пластичних мас, зокрема ящиків для хлібобулочних виробів, м'ясопродуктів, молокопродуктів, овочів, фруктів, ягід та грибів, а також для пиво-безалкогольної, лікеро-горілчаної промисловості і т.д. Товариство також займається переробкою вторинної сировини та матеріалів.

За роки роботи у компанії склалися дружні стосунки із багатьма підприємствами - партнерами. Серед них такі відомі торгові марки як «Теремно-хліб», «Кічкарівка», «Рум'янець», "Агробізнес". Також Ковельський, Володимир-Волинський, Сарненський, Кузнєцовський хлібокомбінати, ТМ «Дмитрук», «Забіяка», "Тростянецькі ковбаси", ВІО та багато інших.

Впродовж довгих років роботи підприємства багато чого змінилось, проте ці зміни були тільки на краще. Адже тут розуміли: якою б не була ситуація в країні та на підприємстві, працювати треба чесно і на совість. Цей принцип зберігся і донині.

Нам вдалося поспілкуватись із партнерами «Алфаінтерпласт» аби впевнитись у якісній та прозорій роботі компанії.

Директор з постачання холдингової компанії «Хлібні інвестиції» Олена Панченко розповіла, що вони співпрацюють з «Алфаінтерпластом» більше 10 років.

«За ці роки між компаніями склалися гарні партнерські стосунки. Протягом всього періоду співпраці вони зарекомендували себе як надійна стабільна компанія, що здатна виконати умови співпраці за будь-яких ситуацій. Для компанії «ТЕРЕМНО» якість продукції є одним з найважливіших пріоритетів, тому усіх постачальників ми вибираємо з особливою увагою. Ми плануємо підтримувати партнерські стосунки та співпрацю і надалі».

За словами Миколи Тимошевича, виконавчого директора компанії "Дмитрук", «Алфаінтерпласт» - це партнери, які завжди тримають слово.

"З командою ТзОВ Алфаінтерпласт нас поєднують тривалі роки надійної співпраці. Це партнери, які завжди тримають слово, що, в свою чергу, дозволяє нам працювати злагоджено та комфортно. Нам близькі їхні цінності та підходи у роботі. Лояльні, надійні, професіонали своєї справи".

Як запевняє старший менеджер з постачання ТзОВ "Забіяка" Дмитро Ткачов, що це чудова компанія, надійний партнер, з найкращими цінами і якістю та найшвидшими термінами виконання замовлень.

«Ми вже працюємо більше 5 років, і за цей час ніяких непорозумінь не було. Все завжди на найвищому рівні. Будемо і надалі продовжувати співпрацю. Ми плануємо нарощувати об’єми у себе на виробництві. І це напряму вплине на розширення нашої співпраці з компанією «Алфаінтерпласт».


Продовжуючи дбати про якість продукції і намагаючись і надалі виправдовувати довіру партнерів, керівництво "Алфаінтерпласт" заплановало капітальний ремонт із заміною обладнання на повну автоматизовану лінію виробництва. Але про це далі буде...

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні