Як вирішити проблему ромів у Луцьку

10
1
Як вирішити проблему ромів у Луцьку
Ми називаємо їх циганами, вони величають гордо себе ромами. Ми часто бачимо їх на вокзалах та автостанціях, вони ж працюють лікарями і вчителями. Вони бережуть свої традиції, ми ж їх часто не розуміємо і вчиняємо погроми. Наскільки гостро в Україні постало ромське питання.

Чому почастішали напади на ромів та хто надихнув підлітків на кривавий злочин у Львові? Які існують стереотипи стосовно ромів та чому в Україні мало механізмів для їх соціалізації в суспільстві? Про причини і шляхи вирішення проблем ксенофобії дивіться цієї п’ятниці, 29 червня, о 17:30 на ТК «Нова Волинь», а також у неділю о 19:00.

Протилежний Погляд LIVE – поглянь на події з протилежного боку!



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Очільники держави, очевидно, зайняті власними проблемами, адже якби ромські погроми в столиці та на Тернопіллі отримали належну правову оцінку, то до львівського інциденту не дійшло б...
Відповісти
Хлопці у Львові хотіли ліквідувати злочинне угрупування. Цим мала займатись імпотентна поліція. А тепер питання до поліції, кражі, розбої, шахрайства, вбивства які вчиняють цигани залишаються непокараними. Хлопців які навели порядок будуть судити. Чому одним можна все, іншим тюрма???? А може ромчиків взяти на державне утромання, їх так мало, вони такі хороші?
Відповісти
Розстріляти...
Відповісти
Які традиції???Красти!!!До людей чіплятися,щоб гріш дали!!!Випалювати їйїх треба,і то до тлатла,разом із їхніми циганчатами.
Відповісти
Хто назвав з журналістів , поліції і влади ті 3 збиті халабуди з 8-10 палок і накритих клейонкою чи плівкою в м.Львові посеред дороги і вулиці поселенням ромів....? ДЕ БУВ САДОВИЙ ПОЛІЦІЯ СЛУЖБА ДІТЕЙ ЩО НЕЗАКОННО ПЕРЕБУВАЛИ ТІ РОМИ І ПО МІСТУ ОБКРАДАЛИ ЖЕБРАЧИЛИ І З МАЛИМИ ДІТЬМИ СКИТАЛИСЯ В ХАЛАБУДІ ДЕ ЇХНЯ ПРИПИСКА І Т,Д, І Т,П,р ті неповнолітні українські хлопці і їхні батьки винні ...? А це нічого, що ці роми 100-1000 років і більше терерозують, обкрадають, вбивають і провокують українських людей. ПОЛІЦІЇ , ВЛАДІ І СЛУЖБІ ДІТЕЙ УКРАЇНИ- ДОПОКИ ЦІ РОМИ БУДУТЬ ЖЕБРАЧИТИ по містах, селах і ОБКРАДАТИ ЛЮДЕЙ ????? НА ЩО ДИВИТЬСЯ ВЛАДА ВІД СЕЛА І ДО МІСТА І ДО СТОЛИЦІ- РОМИ З МАЛИМИ ДІТЬМИ І НЕ ПРОПИСАНІ І НЕ ПРАЦЮЮТЬ - ЗА ЩО ЖИВУТЬ ????!!!! В НИХ ОДНЕ В ЖИТТІ - КРАДІЖКИ НЕРОБСТВО І МИ ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ УКРАЇНИ ЇХ РОМІВ УТРИМУЄМО З НАШИХ ПОДАТКІВ ! СКІЛЬКИ ЦЕ БУДЕ ПРОДОВЖУВАТИСЬ - ВЛАДО І ЛЬВОВА І ЛУЦЬКА І КИЄВА ???? БАЛОГА ХОЧЕ ВІД ЛУЦЕНКА ЗАХИСТУ РОМІВ ???- звернувся із зверненням до ГЕНЕЛАЛЬНОГО ПЛОКУЛОЛА - ЛУЦЕНКА, НЕХАЙ ТОЙ БАЛОГА ЇХ В СЕБЕ В аПАРТАТАМЕНТАХ ПОСЕЛИТЬ І ТІШИТЬСЯ НИМИ- ХОЧ ДО КІНЦЯ СВОЇХ ДНІВ ЇХ ВСІХ, ЩО Є В УКРАЇНІ УТРИМУЄ ГОДУЄ І ТІШИТЬСЯ НИМИ !!!
Відповісти
Якщо жалко, то поселіть їх в себе вдома. Заслужили на таке відношення. Якщо влада не розбереться з цим питанням, то будуть погроми по всій країні, бо реально вже всіх дістали. Саркозі у Франції колись зібрав і дав пендаля, щоб їхали туди звідки приперлись. На закиди інших країн, що до прав людини, запропонував поселити їх в себе. Бажаючих не знайшлося і всі тихенько заткнулись. Чому українці повинні терпіти?
Відповісти
Розганяти ромів та ліквідовувати їх палатки має право тільки поліція. Люди, які беруть на себе повноваження поліції- злочинці. Колись було, що кому там шкода знищувати безпритульних тварин, то заберіть їх до себе додому, зараз бачу такі коменти по відношенню до ромів. А що далі? За ромами будуть інші національності, потім коли залишаться в Україні виключно українці то почнуть самі себе знищувати, бо той не достатньо патріотичний чи ще щось придумають.
Відповісти
Я і сказав, що це обов'язок держави - навести порядок. А то весь Луцьк знає що на Пугачова і Красному торгують наркотою, а наша влада сліпа. По автостанції не пройдеш щоб до тебе якесь падло ліниве, яке працювати не хоче, не домахалося. Якщо влада не хоче наводити порядок - наведуть люди, а ні то всі будем боятись вийти на вулицю, бо ці паскуди відчуваючи безнаказаність на голову залізуть.
Відповісти
яка поліція ? вони ж кришують злочини тих циган. перш за все наркоторгівлю
Відповісти
Чиновники діють таким же чином, як і цигани, тільки прикриваються різними партійними лозунгами.Яка різниця між ними.Одні обкрадають привселюдно, а інші більш винахідливо. Як боротися з цим усім, терпіння не вистачає, от люди і почали переходити межу .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні