В чиї руки влада віддала луцькі ринки. ВІДЕО. РОЗСЛІДУВАННЯ

5
7
В чиї руки влада віддала луцькі ринки. ВІДЕО. РОЗСЛІДУВАННЯ
Війни за луцькі ринки тривають не один рік… Міська влада вкотре вирішила забрати цей бізнес собі… мовляв, надприбутки від оренди торгових площ мають іти в бюджет, а не комусь у кишеню…

Проте представник ображеної сторони – співвласник Волинської облспоживспілки Володимир Горгут не вірить в обіцянки влади.

«І це є настільки брехливо. Настільки необґрунтовано і настільки, знаєте, принизливо для тих людей, які в цьому трошки розуміються…», – каже Горгут.

Та чи всі наміри озвучують владці? І в чиї руки насправді віддали базари?

«Але я вам просто кажу. Ви молода людина. То це хлопець такий. Криміналітет там просто такий – суровий. Так що ви дивіться, щоб у вас не було потім проблем», – зауважує екс-власниця телеканалу «Тоніс» Людмила Жукова.

Зі слів Жукової, нинішній директор КП «Луцькі ринки» Ігор Корольчук у 90-ті віджимав бізнес у людей.

Детальніше – у «Спецтемі» 12 каналу «Розбазарювання по-луцьки».

Василь БІДУН (для «Волинь24»)

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
конкретно що віджав напишіть,а то все ля ля ,конкретно
Відповісти
БРЕХЛИВІ ЖУРНАЛЮГИ ЯКІ ПРОДАЛИСЯ ІВАХІВУ І МАНІПУЛЮЮТЬ ДУМКОЮ ЛУЧАН.
Відповісти
Палиця хоче поставити колишнього рекетира Зайця над Луцькими підприємцями.Скоро чекайте нових підпалів. Або лучани проженуть з міста УКРОП, або УКРОП виживе з міста лучан.
Відповісти
Більше слухайте горгута - то ще той діяч, котрий розбазарив за безцінь волинську кооперацію, обдурив кооператорів, впровадив одну з найкорумпованіших систем на Волині, та й взагалі - яскравий приклад головної причини сьогоднішнього "щасливого" життя українця. І поки таких діячів суспільство буде тримати, доти не бачити йому справедливості та нормального цивілізованого життя! Людські прокляття повз не проходять...
Відповісти
Все дуже вірно. Підтримую
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні