Лучанин побив свою дружину, бо не хотів, щоб вона їхала на заробітки. ФОТО

1
5
Лучанин побив свою дружину, бо не хотів, щоб вона їхала на заробітки. ФОТО
У Луцьку на вулиці Молоді, 11 трапився сімейний скандал - чоловік побив свою співмешканку, бо не хотів, щоб вона їхала на заробітки.

Інцидент трапився опівночі у понеділок, 25 червня. Про це повідомив власкор інтернет-видання "Волинь24".

Лучанин побив свою 40-річну співмешканку, бо не хотів відпускати її у Польщу на заробітки. Під час скандалу постраждала зателефонувала своїй сестрі, яка пізніше викликала поліцію.

Коли на виклик прибула поліція та активісти формування «Самооборона Волині», чоловік поводився неадекватно, заривався до правоохоронців та погрожував розправою співмешканці та її сестрі.

Чоловік не вперше б'є свою співмешканку. Жінка дуже налякана і декілька днів не виходила на вулицю. Окрім того, вона написала на співмешканця дозвіл на право проживати в її квартирі на час її відсутності.

Відомо, що чоловік відсидів 11 років за вбивство.

Сестра постраждалої забрала її до себе додому. На чоловіка написали заяву за побиття. У постражлолої - опухла щока, численні синці на обличчі і на тілі, а також поріз ножем на руці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хах,кулалаками розмахувати...а самому на заробітки поїхати слабо?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні