Лучани скаржаться на ледачих та хамовитих водіїв маршруток

5
8
Лучани скаржаться на ледачих та хамовитих водіїв маршруток
У Луцьку водії маршруток не виходять на рейси вранці та ввечері, у вихідні дні, а ще – порушують правила дорожнього руху та хамлять пасажирам.

З такими скаргами до міської ради за два тижні звернулось 40 лучан. Про це стало відомо у вівторок, 26 червня, під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Заступник директора департаменту ЦНАП Тетяна Книш розповіла, що лучани у своїх зверненнях нарікали на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години, вихідні дні, великий інтервал та недотримання графіків руху.

Також серед скарг – груба поведінка водіїв, порушення ними правил дорожнього руху, відмова їхати до кінцевої зупинки на КРЗ та возити учнів за дві гривні влітку.

Окрім того, лучани невдоволені відсутністю навігаторів, брудними та занедбаними автобусами.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцькі школярі без учнівського платитимуть 5 гривень у маршрутках
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про це можна писати безкінечно. Ціну підняли , а сервіс ще гірше. Саме обурливе -це ставлення до дітей!!!!!!! Якщо їм просто не зупиняються. Вчора стояла з своїм сином, дитина махає, водій так глянув і не думав зупинятись , а коли я махнула то ввідразу загальмував . Скажіть, як дітей вчити поваги до дорослих дядь і тьоть, коли ті дяді ну зовсім їх не поважають? Ще й матюка загнути можуть. Люди в вас також є діти ..діти ваших родичів, щож ви такі .......
Відповісти
в неділю ввечері чекав 12 маршрутку ,на GPS карті нема,а приїхала.Чому водії виключають GPS,якщо в договорі вони мусять постійно бути велюченими,і хто це має контролювати?
Відповісти
Хамство водіїв немає меж. Щодо дітей - цілком згідна з Вами. Не раз бачила як водій ігнорував дитину, не зупинився. А дитина можу запізнитись кудись, чи взагалі - не попасти на секцію чи гурток якийсь. А щодо бруду в маршрутках - то це взагалі жах. Вони ніколи не прибирають їх. За поручні гидко триматись, а сидіння иакі засмальцьовані, що краще їхзати стоячи.
Відповісти
Міськраді , для контролю якості, потрібно створити гарячу лінію , де будуть фіксуватись всі порушення , номери розвішати по всіх маршутках. Визначити ліміт дзвінків та штрафувати підприємців , які взяли на себе обовязок надавати відповідні якісні послуги та цого не робить . І тоді він построїть своїх воділ бистренько, як з карнману оплатить з пару штрафів . На людей діє лише матеріальне покарання. Айм сососрііі ціну то підняли будьте добрі надайте нам якісні послуги , працюйте з своїми підлеглими-водіями
Відповісти
Де обіцяні тролейбуси із Швейцаріїї? ??????????????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні