Які сни варті уваги

2
2
Які сни варті уваги
Кажуть, деякі сни можуть розповісти, що станеться з людиною.

Про це пише Наша мама.

1. Якщо ви літаєте уві сні, то підсвідомість рекомендує вам йти назустріч амбіціям. Прокинувшись після такого сну, ми часто відчуваємо натхнення, яке підштовхує нас на нові звершення.

2. Якщо в сновидіннях фігурує смерть, то це означає завершення чогось. Це може бути закінчення якихось емоцій, розставання з ідеєю, фінал життєвого етапу.

3. Поява зубів уві сні іноді натякає на старіння. Видалення зубів говорить про те, що ви шукайте вихід зі складної ситуації. Найчастіший сюжет - випадання зубів, він пов'язаний з новими обставинами і стресом, наприклад, на новій роботі. Також, коли зуб чорний, випав і бачите кров - смерть когось з рідних.

4. Зрада уві сні говорить про скутість бажань і необхідність знайти шляхи їх реалізації. Якщо зрада сниться часто, то саме час проаналізувати свої відносини з партнером.

5. Коли сняться гроші, вони символізують удачу і показують, як людина бачить себе з боку. Якщо ви побачили їх уві сні, то ставитеся уважніше до фінансів у своєму житті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо отако реагувати на всі знаки то не буде коли жити
Відповісти
Повчально. Пишіть ще. Про магічні всякі ритуали і закляття напишіть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні