У Луцьку досі не знають, як ліфт вбив жінку

6
-4
У Луцьку  досі не знають, як ліфт вбив жінку
У будинку на проспекті Молоді, 19а, де майже рік тому загинула жінка, відремонтують два ліфти. На це з міського бюджету витратять півтора мільйона гривень.

Нагадаємо, трагедія трапилась 12 вересня 2017 року. Тоді молоду жінку затисло між кабіною та шахтою ліфта. Вона загинула на місці. Як мешканка багатоповерхівки опинилась у пастці, поки з'ясувати не вдалось.

Після нещасного випадку у Луцьку масово вимкнули підіймачі. Після перевірки та ремонту більшість з них увімкнули. А от ліфт у будинку, де трапився нещасний випадок, досі не працює.

«Ніхто не може дати заключення, чому він поламався, чому така сталась ситуація. А без цього заключення чи без дозволу його ніхто ремонтувати не хоче. Експерти вже були, то вони тільки зараз мають радитись, який вони висновок напишуть», - зазначив директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась.

Зі слів посадовця, перевіряли ліфт фахівці Волинського експертно-технічного центру. Слідчі своєю чергою також ще не закрили кримінальне провадження, яке відкрили за фактом загибелі жінки.

Водночас з міського бюджету виділили півтора мільйона гривень на модернізацію двох ліфтів. Головний комунальник міста каже, якщо висновки експертів будуть, полагодити підіймачі можна за два місяці.

Модернізація передбачає повну заміну механізму. Залишиться лише каркас та направляючі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайно, дуже важко з'ясувати, чому ліфт поламався, якщо він і не був відремонтований ще влітку 2017 року. А от чи цього разу після "ремонту" ліфт буде справний - невідомо.
Відповісти
Не знають щоб нікого не садити за грати. А це можуть бути чиновники.
Відповісти
з якого хріна це має бути хтось? повну, 100% відповідальність за стан будинку і всього його майна несуть співвласники. читайте закон.
Відповісти
Співласники і заплатили за ремонт. В тому що він був проведений неякісно не їх вина.
Відповісти
Механізм замінять??? А каркас і направляючі залишать???
То значить помиють підлогу в кабіні, що й так на разі напів відкрита стоїть, а півтора млн грн розтягнути по своїх кишенях, краще б дитині що залишилась без матері виплати якісь дали хоча б до 18 років та квартирою забезпечили.....механізм замінять .....смішно.....аж плакати хочеться.....
Відповісти
а що тут знати,неспрацювала,чи "залипла" якась релюшка тому і відбувся збій послідовності команд на виконавчий механізм.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні