«Тунель кохання» потрапив на відео ВВС

0
2
«Тунель кохання» потрапив на відео ВВС
На каналі BBC News вийшов сюжет про «тунель кохання», який знаходиться у Клевані Рівненської області.

Ролик орієнтований на ринок південно-східної Азії, в першу чергу Індії. Відповідне відео опублікували на офіційній сторінці BBC.

«Чи може будь-яка залізнична колія бути найромантичнішою у світі? Так, такий тунельний залізничний шлях знаходиться на Західній Україні», - йдеться у дописі.

На початку відео українка виконує пісню «Волинь моя, краса моя», а журналістка розповідає, що «тунель кохання» – це залізнична колія, оточена багатьма деревами, схожа на тунель.

Одночасно активіст Serhii Delidon на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що цими днями в «тунель кохання» приїздив продюсер одного з англійських телеканалів. Досить ймовірно, що вже в серпні про це місце зніматимуть новий сюжет.

До слова, «тенель кохання» у Клевані став популярним після того, як там сфотографувалося подружжя і розтиражувало світлини у соцмерехах. Тепер сюди приїздять з усього світу закохані, а також знімають фільми та рекламні ролики.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні