--> Авто мрії та знамениті пілоти: як у Луцьку пройшли змагання з дрег-рейсингу* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Авто мрії та знамениті пілоти: як у Луцьку пройшли змагання з дрег-рейсингу*

0
1
Авто мрії та знамениті пілоти: як у Луцьку пройшли змагання з дрег-рейсингу*
Гонщики з різних куточків України, Молдови, Німеччини, Польщі, Булорусі з’їхалися до Луцька, аби взяти участь у масштабному заході – змаганнях з дрег-рейсингу.

На луцькому військовому аеродромі, 24 червня, змагалось 56 гонщиків.

Дрег-рейсинг - спринтерська гонка. Протяжність маршруту – 402 метри. Пілоти повинні проїхати цю ділянку за максимально короткий відрізок часу. Швидкість поїздки залежить як від технічних потужностей автівки, так і від майстерності самого пілота.

Як розповідає організатор змагань президент "Вінницької обласної федерації дрег-рейсингу і дрифту" Андрій Гальчинський, у цих змаганнях беруть участь пілоти світового визнання.



«Сьогодні відбувається другий етап змагань. До Луцька приїхали найкращі та найсильніші пілоти. Тут у кожному класі - топ-пілоти України. Чемпіони України, рекордсмени України. Призовий фонд – 10500 долларів. Фінальний етап змагань відбудеться 4 серпня у Вінниці», - розповідає Гальчинський.

Родзинкою змагань стали учасники від луцької компанії WEST AUTO HUB. Вони брали участь на авто-мрії – Tesla model S P85D.



Зокрема, компанія займається доставкою авто з закордону, під ключ (клієнт на виході отримує уже зареєстроване на нього авто). Головні переваги підприємства, що весь спектр послуг надається без посередників та в одній локації (пошук, купівля, доставка, сертифікація Євро-5, замитнення, розмитнення, державна реєстрація авто) швидко, якісно, беспечно.

Також, повна прозорість на усіх етапах процесу та надання цілісного спектру послуг комплексно, а також виділення кожної з них відповідно до потреб клієнта.

Як розповідає представник компанії Олександр, що використовували авто аби донести споживачу, що омріяне авто може бути доступне кожному.



«Це перший електрокар, який представляє Україну на такого типу змагань. Наша компанія, перша в Україні яка виконує такий широкий спектр послуг без посередників. Своєю участю хочемо донести інформацію до нашого клієнта та стати ближче до нього. Особливість електрокара у тому, що його не можна "прокачати" так, як авто на паливі, проте, його базові параметри вражаючі на стільки, що дозволяють конкурувати з такими монстрами і водночас він є екологічно чистим сімейним авто легким в управлінні.

Ще раз наголошу, що це унікальний історичний момент. Це авто придбане нашою компанією і є наявним прикладом того, що мрія може стати ближче. Ми займаємось від пошуком автомобіля до державної реєстрації. Ви обираєте, ми працюємо. Наша місія - Надавати послуги з найвищим рівнем сервісу, які дають відчуття безпеки та надійності. Ми робимо складне простішим, а послуги приємними», - каже Олександр.

Контакти: 0 800 211-679
e-mail:office@westautohub.com
Адреса: Волинська область, с. Струмівка, вул. Рівненська, 74.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні