Луцький таксист розповів, як «вичислив» іноземців і повернув їм ноутбук

0
3
Луцький таксист розповів, як «вичислив» іноземців і повернув їм ноутбук
Луцький таксист Роман Грищук стверджує, що в салоні його автомобіля люди частенько забувають цінні речі, але повернути згубу господарям вдається не завжди.

В ситуації з іноземцями, які забули у авто ноутбук, просто повезло, - інформує ВолиньPost.

«Дивлюся, а в машині ноутбук лежить. Відкрив його, там книжка на іноземній мові та ще якийсь документ. У мене були пасажири з якими я спілкувався за допомогою перекладача в телефоні, от і «вичислив» чий він», - сказав таксист і додав, що ноутбук завіз за адресою, яку вказали іноземці.

Чоловік розповів, що пасажири частенько лишають в салоні авто цінні речі. Буває, що й через місяць згадують про згубу та звертаються з проханням повернути.

«Пасажири часто лишають щось цінне, найбільше – мобільні телефони. Але нерідко інші пасажири вночі забирають ці речі. А потім дзвонять, глянеш в авто, а там нічого немає. Тут не відстежиш», - зауважив Роман Грищук.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні