Луцька гімназія №4 гуляє випускний. ФОТО

1
3
Луцька гімназія №4 гуляє випускний. ФОТО
У луцькій гімназії №4 – урочистий випускний вечір. Кілька десятків випускників, батьки та рідні зібрались у стінах облмуздрамтеатру у неділю, 24 червня, о 19:00.

Насамперед із вітальним словом до випускників звернувся їхній другий батько – директор Олександр Мишковець.

«Закінчилось дитинство, і далі – жорстоке самостійне життя. Завтра ви вже дорослі і маєте послухати всіх, почути і прийняти рішення, яку дорогу на все життя обрати, - зазначив Мишковець. - Тож знайдіть свою дорогу, і щоб вона була не тернистою. Знайдіть гідне місце у житті. Насамперед вступіть до омріяного вами університету, оволодійте улюбленою професією і при цьому завжди залишайтесь людиною. Ніколи не забувайте про тих, хто подарував життя і щодня піклується про вас. Будьте для них гордістю і надією, а згодом – міцною опорою. Не забувайте і вчителів, хто віддавав свої знання, виховував характер, плекав світле у ваших душах, сіяв зерно надії і любові. Будьте відважними і сильними».

Вчорашні школярі отримали свої атестати та похвальні грамоти з економіки, художньої та фізичної культури, інших предметів. Що цікаво, за отриманий атестат вони розписувались у спеціальному журналі.

Читати також: Випускний луцької школи №22.

Тим часом, директор школи при врученні кожному із випускників знайшов слова, які мовив «на вушко».

Справжній сюрприз приготували для заступниці директора Наталії Чернюгової. У неї нещодавно був день народження, тож директор від імені усієї школи привітав її з ювілеєм просто зі сцени.

Потому вітальне слово надали батькам випускників.

Розгорнутий репортаж про свято випускників луцької гімназії №4 дивіться невдовзі на Волинь24.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чому валєрики у кедах і кросах?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні