«Нас вчать ненавидіти» – журналістка про скандал з «російською» футболкою

7
10
«Нас вчать ненавидіти» – журналістка про скандал з «російською» футболкою
Скандал із хлопцем, котрого на Світязі зловили з футболкою, на якій був російський герб, може містити маніпуляцію, спрямовану на дискредитацію храму УПЦ МП у селі Мельники Шацького району – вважає волинська журналістка Лєна Шторм.

За словами медійниці, сама поява такої футболки на території, наближеній до білоруського кордону, не є дивиною. Однак закид на сторону "храмової гуманітарки" - імовірніше за все, є спробою людини перекласти на когось відповідальність за свої непатріотичні погляди.

Нагадаємо, боєць «Легіону Свободи» Юліан Матвійчук нещодавно повідомив, що на одному з пляжів Шацьких озер у хлопця відібрали футболку із символікою Росії. Сам власник футболки заявив, що футболку йому подарували в місцевій церкві Московського патріархату.

“Коли ЗМІ пишуть фантастичні історії про сепара, якому нібито видали футболку з російською символікою у храмі "еМПе" в Шацькому районі... і коли ці історії без жодного офіційного коментаря... приходить думка, що, певно, у тому селі, храм гарний. Певно, велииииикий. І, певно, хтось на нього добре поклав око, використавши інших просто маріонетками” – пише журналістка у Фейсбуці.

Як доказ свого сумніву, Лєна Шторм наводить кілька фактів про згаданий храм, знайдених нею у відкритих джерелах.

“Перевіряю свій інтуїшн, питаючи в дядька Гугла. Село Мельники. Таки-так. Гарний храм і великий. Тільки у 2005 році збудований. Дивлюся будь-яку попередню інформацію про храм та настоятеля. 2017 рік - молитви за мир в Україні. Це пише Район.Шацьк. Заходжу на сайт благочиння. У стрічці новин, гортаючи, знаходжу інфу про святкове Богослужіння на честь Дня Незалежності України. Інфа про молитви за загиблих на Революції Гідності, реабілітацію воїнів АТО. З фотозвітами. Така проста й зрозуміла інформація…” – коментує журналістка.

“Але ж навіщо її дивитися. Краще відразу вчити ненавидіти. Та й ті, хто запускали це, знали, для чого. Храм же гарний. Велииикий.” – пише Лєна Шторм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
РПЦ прикривається назвою "українська", чим вводить в оману малограмотних жителів полісся. І це є характеристка всього ,що говорить ця "церква".
Відповісти
Кожен має право на власну думку. МП - це добре, геї на параді - теж добре, педофіли - це теж добре. Можливо не потрібно підмінювати поняття. Добре, що ту футболку не порвали на дві рівні частини і не запихнули в дупи "нєімущіму" і попу який до цього причетний. Вата в голові цієї Мальвіни компенсує відсутність мозку.
Відповісти
а ту пані журналістку не бентежить що отой "великий і гарний" храм належить МП і координується з москви?!І хочу нагадати отій недалекій журналістці,що якщо хтось і вчить ненавидіти все російське то це сама росія,відібрала крим і усіляко підтримує військову агресію на сході України!
Відповісти
МП це зло
Відповісти
А ДЕ МОЖНА ПОЧИТАТИ інфу про святкове Богослужіння на честь Дня Незалежності України, про молитви за загиблих на Революції Гідності, реабілітацію воїнів АТО ? ЛІНКИ, БУДЬ-ЛАСКА
Відповісти
о одні мінуси,оце повилазили "москвоботи"
Відповісти
Коли від попів та вцілому церков йшло добро? І чому ця нечисть завжди убивала, гальмувала розвиток і одночасно набивала собі кишені!???((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні