На Волині призначили нового начальника «земельного» управління

5
4
На Волині призначили нового начальника «земельного» управління
Головне управління Держгеокадастру у Волинській області отримало нового керівника.

Призначення відбулося 5 червня, - повідомляє Перший.

Олесь Іващенко став четвертим начальником за останні 9 місяців після звільнення одіозного Василя Василенка.

Нагадаємо, Василя Василенка перевели на таку ж посаду на Хмельниччині у вересні 2017 року.

Наразі Олесь Іващенко займатиме посаду з приставкою виконувач обов’язків. Біографія Олеся Іващенка насичена подіями.

У 1998-2004 роках працював юристом кооперативу «Арсенал», РБП «Зеленбуд» та був начальником юридичного відділу ТОВ «Промсільгоспсервіс».

У 2004 році його кар’єра пішла вгору – Олесь Іващенко обійняв посаду старшого державного виконавця відділу державної виконавчої служби Корольовського районного управління юстиції м.Житомира. Зрештою, він дослужився до заступника начальника Житомирського міського управління. У 2007-2008 рр. Олесь Іващенко змінив вектор роботи і пішов працювати начальником управління землеустрою, використання земель та державної землевпорядної експертизи. Пізніше отримав посаду начальника Головного управління Держкомзему у Житомирській області. У 2008 році він вже став Першим заступником Голови Державного комітету України із земельних ресурсів. Фактично, за 4 роки він змінив 3 роботи і 5 посад, отримавши серйозне призначення у Києві.

15 вересня 2010 року Олесь Іващенко був призначений на посаду заступника директора Державного департаменту надлишкового майна та земель Міноборони.

У 2012 році він переходить на посаду директора концерну «Військоторгсервіс».

Але через 2 роки в житті Олеся Іващенка новий поворот – він зайняв посаду заступника директора Департаменту контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства України.

Затримався у цій структуні на два роки і в 2016 році Олесь Іващенко пішов працювати начальником відділу у Державній екологічній інспекції України, після чого повернувся у геокадастр. Зокрема, минулоріч він був заступником начальника Головного управління Держгеокадастру у Сумській області, а вже у 2018 році, до призначення на Волинь – встиг попрацювати начальником відділу Управління контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Київській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да покидало життя...по рибних місцях
Відповісти
а тут буде теж "рибку" ловити?
Відповісти
Скільки тої земельки пущено прахом...
Відповісти
Обличчя гнилої особи.
Відповісти
Савченко своїх підтягує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні