У Луцькраді більшає чиновників

4
-2
У Луцькраді більшає чиновників
Голова фракції ВО «Свобода» у Луцькій міській раді Микола Федік не розуміє, чому міська влада на чолі з виконувачем обов'язки міського голови Григорієм Пустовітом взяла курс на збільшення кількості чиновників.

Про це депутат написав у своєму блозі на «Волинь24».

«Мені, як і багатьом лучанам, часто важко зрозуміти, якою логікою керуються нинішні посадовці, які взяли відповідальність за долю міста. Бо замість збалансованого мудрого менеджменту, злагодженої роботи виконавчого апарату, концентрації зусиль на головних цілях, ми часто бачимо метання з боку в бік», - каже депутат.

Так, з його слів, на грудень 2010 року загальна чисельність працівників міської ради, згідно із затвердженими штатними розписами, становила 468 осіб. У грудні 2015 року вона дещо зросла ‒ до 499 осіб. А станом на зараз у міській раді працює вже 613 чиновників.

«Як розуміти таку політику? Чи може Григорій Пустовіт має намір таким чином працевлаштувати своїх друзів, соратників і родичів? В нас що взято стратегічний курс на роздуття штату міської ради? Чи ми все-таки за ефективність роботи?» - не розуміє Микола Федік.

Депутат каже, що міг би частково збагнути певне зростання чисельності чиновників, якби до Луцька долучилися прилеглі села. Але справа розширення меж міста зависла у мертвій точці, - каже він і додає: «Таке враження, що нікому не потрібно, аби Луцьк розвивався і був потужним економічним центром України».

«Луцьк і лучани заслуговують на достойне життя. Але розвиток міста не може бути успішним, якщо він позбавлений пріоритетів. Потрібно вирішувати проблему за проблемою, а не метатися то в один, то в інший бік. Концентруватися на ключових цілях і досягати їх. Демонструвати, куди рухається місто і яким має стати Луцьк через 5 чи 10 років. Але для цього міська влада має дбати насамперед не про самопіар, а про благо громади, усіх лучан. Іншого шляху просто не існує», - підсумував Микола Федік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- чиновник це матюк! Їм плювати на людей та місто! Мета одна -набити свої кишені вигодою, не більше!(
Відповісти
так,дармоїдів побільшало,скоро доведеться "виносити".!
Відповісти
А може вони там розмножуються і їх дітки автоматично набувають статус чиновника!?
Відповісти
І як на фоні збільшення вони ще звітують про скорочення?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні