«Добре, що не попадали людям на голови», - дорожник про аварійні зупинки під Луцьком

2
4
«Добре, що не попадали людям на голови», - дорожник про аварійні зупинки під Луцьком
Під час ремонту дороги "Луцьк-Ковель" уздовж траси знесли чотири зупинки.

Проводили перевірку усіх зупинок представники Княгининівської ОТГ спільно зі Службою автомобільних доріг у Волинській області.

Під ревізію підпала ділянка дороги від виїзду з Луцька та до села Княгининок. Під час перевірки експерти звертали увагу на тріщини та зовнішній стан будівель. Аварійні зупинки зносили, а старі - планують ремонтувати.

Наразі демонтували чотири зупинки: дві металеві та дві цегляні. Перші з них знесли, адже ті, за словами дорожників, були замалі.

"Дві металеві зупинки стояли у Милушах, то ми їх демонтуємо і встановимо на сільских дорогах, де менше людей. Тому що на цій ділянці чималий потік людей, тому й зупинка потрібна більша. Ці зупинки були на 12 метрів, а зараз ми хочемо зробити їх на двадцять метрів", - розповів начальник відділу якості технічного контролю та нових технологій Служби автомоблільних доріг у області Віктор Олексюк.

Ще дві цегляні зупинки знесли, бо вони були в аварійному стані.

"У них була залізобетонна покрівля та навіть вже повилазила арматура. Вони уже ремонту не підялгали. А навіть, якби взялися ремонтувати, то це було б значно дорожче, ніж встановити нову зупинку. Ті зупинки там стоять вже по сорок років. Добре, що вони ще не попадали людям на голови", - розпові Віктор Олексюк.

Так, на цьому проміжку дороги передбачено 17 зупинок. Всі ремонтні роботи та встановлення нових зупинок планують зробити за кошти громади.

Нагадаємо, наразі триває ремонт дороги "Луцьк-Ковель".

До слова, зараз планують зробити ділянку дороги до Княгининка.

"Перший лот у нас передбачає ремонт дороги до Княгининка, коли будуть кошти з митного експеремнта, так і будемо робити далі. Гроші приходять поквартально, тому ми свою роботу плануємо поки так, - розповів директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мурку - ще не вигнали??? Гнати - сраною мітлою!!!
Відповісти
я дуже перепрошую, як в них на таке повертаються дурні язики? якраз нова зупинка в Луцьку вбила жінку, геть недавно, як таке можна ляпати??? знов розпилюють бабло на проект "нова-хрінь-на-гайках"? ці зупинки можна було привести до ладу, вони безпечні, є вже прецеденти з новими галімими конструкціями, ніяк не заспокояться ідіоти!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні