Суперечки в розпалі: лісовози знищують дорогу у волинському селі. ВІДЕО

0
4
Суперечки в розпалі: лісовози знищують дорогу у волинському селі. ВІДЕО
У селі Карпилівка Ківерцівського району молодь ініціювала збір коштів для будівництва сільської дороги.

Основу дороги — проклали. Майже щодня щебеневе покриття знищують сусідні лісовози. Люди кажуть: знову рахують ями під ногами, - йдеться у сюжеті телеканалу «Суспільне. Волинь».

Суперечки на карпилівській дорозі тривають близько місяця. Селяни розповідають: втомилися блокувати рух лісовозів через село.

«Йде вирізка лісу, вони вивозять ліс через наше селище. Допомоги ми від них так і не дочекалися. А машини як їздили їхні, так і їздять. Буває по декілька лісовозів їздять через наше село», - розповів Василь Федоров, мешканець села Карпилівка.

У ділянку дороги люди вклали власні кошти. Роботи вже розпочались. Проклали щебенево-піщану суміш під асфальт, яка вартує понад 300 тисяч гривень.

«Левову частку ми вже зробили. Це дорога обласного значення. Ми багато зробили, залишилось зовсім малою. І нам потрібне це покриття, бо воно все руйнується», - каже місцевий мешканець Андрій Приступа.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні