Зруйнований тротуар, гори бруківки: лучани скаржаться на недобросовісних ремонтників

2
3
Зруйнований тротуар, гори бруківки: лучани скаржаться на недобросовісних ремонтників
Лучани бідкаються, що після проведення комунікацій, робітники зруйнували тротуар, бруківку і не повернули все в належний стан.

Про це на платформі «Відкрите місто» повідомив користувач Павло Горбачук.

З його слів, у травні по вулиці Івана Франка проводились роботи з вкладання в ґрунт комунікацій. При цьому було зруйновано велику частину тротуарного покриття (тротуар, бруківку, частину дорожнього покриття) і не відновленно.

«Мене цікавить хто має повернути в належний стан покриття, яке було зруйноване і коли? Пройшов вже місяць, а бруківку, яку зняли з дороги, залишили на узбіччі, засипали все землею», - бідкається лучанин.

Павло Горбачук повідомив, що підприємство, територія якого проходить поблизу цього тротуару, виклало бруківку за власний рахунок.

«Може ми самі все таки допоможем владі зрозуміти, якщо вони дають дозволи на виконання певних робіт, які на час будівництва вже завдають нам не зручності, хоча б після виконання робіт змушуватимуть зацікавлених осіб в цих комунікаціях повертати хоч все як було, а не робити ще гірше», - додав він.

Проблему взяли в роботу в департаменті житлово-комунального господарства.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А «ремонтники» з яких очдів!?? От і думайте!(
Відповісти
Питання до Сиротинської, а не до ДЖКГ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні