Вагон-душогубка: волинські дачники щодня ламають двері, щоб вибратися з дизеля

1
-5
 Вагон-душогубка: волинські дачники щодня ламають двері, щоб вибратися з дизеля
Щоб вибратися з душного вагона дизеля «Ківерці – Сапіжанка», дачники щодня змушені воювати з дверима потяга.

Двері ніколи не відчиняються автоматично, тому людям їх доводиться відкривати силою. Відео того, як дачники мучаться, щоб вибратися на волю, опублікував луцький активіст Сергій Поха у своєму Фейсбуці.

У коментарі виданню «Волинь24» він розповів, що люди щодня повинні вибиратися з потяга самотужки. Двері в одному з вагонів ніколи не відчиняються, доводиться застосовувати силу.

«Бачу, що люди не можуть вийти з вагона самі, силою відкривають двері. Я вирішив допомогти. Щодня вона так мучаються, самі відкривають і штурхають ті двері. Якщо потяги такі жахливі, то могли хоча б двері поремонтувати», - каже Сергій Поха.

Запитавши у пенсіонерів, які частенько їздять цим потягом на дачі, чому ж вони мовчать і не скаржаться, луцький активіст чує одне: «Тихенько-тихенько, нас і без того безплатно возять. А як будемо обурюватися, то взагалі пільги відмінять у не будуть нас возити».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну да, від "халявних" приміських електричок з німеччини відмовилися,а тут розвалюхами користуються..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні