У Луцьку чистять Стир. ФОТО

6
-5
У Луцьку чистять Стир. ФОТО
У Луцьку очищують річку Стир.

Про це повідомляє у Фейсбуці радник міського голови Ігор Поліщук.

«Розпочалися роботи з розмулення та очистки річки Стир. Облаштовуються понтони для наших двох причалів. Сергій Була допомагає працівникам комунального підприємства «Луцьктепло» розвантажувати списані труби, які ми використаємо для закріплення понтонів», - йдеться у дописі.

«Руйнується нагромадження мулу і рослини, які на ньому виросли. Якщо це не чистити - таке нагромадження буде постійно збільшуватись і річка зрештою стане непрохідною в цьому місці», - додав радник міського голови.

Теги: стир, річка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хм ,і де вони чистять?
Відповісти
Була, не порви біленькі нтанішки, і рви пупа, тобі це не допоможе)))
Відповісти
Була, як Ляшко, одягнув білу сорочку і давай позувати на камеру.Картина маслом- Артист!!!! Потримався за трубу, а чи носив?! Відеозапис про роботу.
Відповісти
Завжди ношу труби в рубашці
Відповісти
Чистять??? Спостерігав за ,,чисткою,, спилюєтся прибережна верба , метрів так 10, з зеленою кроною і валится в річку а течія несе це все, навпроти вул Петрусенка таке деревце застрягло і заллишилось приблизно 2 метра русла все інше дерево і сміття, то не чистка річки а вбивствво, ті колоди ніхто не пробував діставати от і Рожище приймай привіт від Луцьких підприємців, або топляка за містом добавится це факт, країна бариг.
Відповісти
Чистка Сапалаївки запланована на яку п"ятирічку ? До місточка в районі колишнього витверезника теж принесло колоду...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні