«Я люблю вас, геї»: цитатник колишнього гомосексуаліста

3
0
«Я люблю вас, геї»: цитатник колишнього гомосексуаліста
Колишній гей Уінн Камерон Томпсон розповів про те, коли став сексуально залежним, як зцілився від нетрадиційної орієнтації, чому не займався сексом із дружиною до весілля та чи зміг би виховувати сина-гомосексуаліста.

Про це він розповів у прямому ефірі на «12 каналі» та «Волинь24».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Шокуюче зізнання колишнього гея у Луцьку. ФОТО

Коли мені було 11 років, мене сексуально домагалася жінка, а через рік ця ситуація повторилася, тільки наступного разу це був чоловік. Вже у свої 13 років я став сексуально залежним.

*

Пізніше я поїхав у Голівуд, де став співаком рок-н-ролу, і я брав участь у фільмах, рекламі і намагався знайти себе. Я робив це тому, що хотів мати підтвердження в тому, хто я є, ідентифікувати себе.

*

Через моральну розбитість та емоційну віддаленість від батька, я дуже заплутався в тому, хто я є. Я був настільки розбитим, що мене більше цікавило мене сексуальне життя, ніж робота.

*

Але я не думаю, що мої сексуальні проблеми почалися після зґвалтування, бо в 6 років я ще не розумів сексуальність. Я думаю, що сексуальне домагання 25-річної жінки зробило набагато більше.

*

Тоді я втомився бути втомленим. Для тих, хто живе гомосексуальним способом життя, знають, про що я говорю. Тоді ти постійно в пошуках ідеального партнера, ідеального зв’язку.

*

У нашому суспільстві є проблема поколінь. Кожна дитина прагне спілкування з батьками. Інколи тато й мама не знають, що сказати сину чи доньці, а все тому, що їхні батьки нічого не казали їм.

*

Хлопці і дівчата займають сексом до шлюбу і їм байдуже, чи правильно це чи ні. Бо по правді, у них просто немає поваги.

*

Ми всі хочемо відчувати себе законними. Дитина, яку віддають на всиновлення, пізніше теж шукатиме себе, і їй важко буде знайти свою належність. Я ж так само її шукав.

*

Гомофобія і гомосексуалізм – це однаково погано. Гомофобія виникає тоді, коли гомосексуалізм намагається тиснути під горло. Я розумію, чому гомосексуалісти намагаються тиснути по горло, аби їх прийняли.

*

Я не зможу змусити когось змінити свою орієнтацію. Моя ціль – принести надію тим, хто хоче змінитися.

*

Має бути набагато більше розмов і набагато менше насилля. Злість, яка виходить з людей, походить з глибокою болі, з якою ніхто не розібрався.

*

Я думаю, що в гомосексуальних стосунках є багато еротики. Для мене є різниця між еротикою і близькістю у стосунках. Вона полягає в тому, що в першому випадку все крутиться навколо мене. В другому – як я можу задовольнити потреби своєї дружини.

*

У нас з дружиною немає дітей з тієї причини, що я одружився дев’ять років тому, і було вже трішки пізно.

*

Якби мій син сказав, що він гей, у відповідь почув би, що я люблю його. Я б не критикував його, а спілкувався б з ним, навчав його, чув його серце, голос, бачив його мрії та благословляв його. Я б не дозволив, щоб мій син був емоційно голодним.

*

Ми з дружиною не мали сексу до одруження. Навіть після заручин ми мали згоду не цілуватися інтимно. Це через моє минуле та ту зміну в моєму житті. Я хотів поважати і цінувати її.

*

Луцькі геї зробили свій вибір, і мусять жити із наслідками власного вибору. Я вірю, що кожна людина мусить зробити вибір. Є багато людей, які вважають, що народилися геями. А вбивці теж такими народжуються? Я переконаний, що ніхто не народжується з певною орієнтацією, все набувається.

Нагадаємо, у Луцьку колишній гей розповів, як «зцілився».
*
Що я можу сказати луцьким геям? Я люблю вас, геї.

*

Справжня любов – це віддача.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто його взагалі сюда запросив?
Відповісти
такі самі п#дараси
Відповісти
Є багато людей, які вважають, що народилися геями. А вбивці теж такими народжуються? Я переконаний, що ніхто не народжується з певною орієнтацією, все набувається. - найкрутіша фраза
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні