На Волині - «День Поля»: як це було. ФОТО*

0
0
На Волині - «День Поля»: як це було. ФОТО*
Сьогодні наші поля неможливо уявити без потужної техніки та різноманітних засобів догляду за рослинами. Сучасну сільськогосподарську техніку відомих брендів та щедрі на врожай поля продемонструвала компанія «ВОЛИНЬ-ЗЕРНО-ПРОДУКТ».

Традиційно на «День Поля» компанія запрошує колег, партнерів та гостей, аби поділитися досвідом впровадження нових технологій у вирощуванні сільськогосподарських культур, презентувати нові сорти зернових та бобових.

Цього року захід відбувся 20 червня.

Працівники підприємства не приховують робочих секретів. Вони переконані, що їхня формула успіху — це злагоджена команда, грамотне планування та висока технологічність». Зауважимо, що на «ВОЛИНЬ-ЗЕРНО-ПРОДУКТ» досить молода команда. Середній вік працівників — 35 років.

Також усі, хто працює в компанії, постійно отримують нові знання і зростають професійно. Двічі на рік працівники аграрного бізнесу проходять внутрішні тренінги-навчання, після чого здають тести. Це допомагає контролювати якість знань та постійно підвищувати професійну освіченість фахівців.



«ВІЛІЯ» використовує передові технології, щоб контролювати та покращувати якість продукції. Якщо говорити детальніше, то до кожної культури, яку вирощує підприємство, підходять індивідуально, запозичують європейський досвід. Щодо новітніх технологій - оцифровують усі дані, застосовують дрони для обстеження полів, вчасно виявляючи шкідників та відслідковуючи щільність посіву.

Під час святкування «Дня Поля» гостям показали посадку ріпаку, який потім використають як попередник для пшениці. Аграрії розвіяли міф про шкідливість цієї культури, розповіли про особливості вирощуваня та користь рослини для майбутнього врожаю.

За словами керівника департаменту реалізації агроресурсу Віталія Хінцінського, у 2017 році продано агроресурсу на суму 467 мільйонів гривень, що в два рази більше, ніж у 2016 році.



«Уже всі навчились вирощувати ріпак. Показник - чотири тонни і більше. Фактично усі сорти забезпечують хорошу врожайність, далі усе залежить від погоди та нашого професіоналізму. Особливість ріпаку у тому, що він - один із найкращих попередників під пшеницю», - розповідає Віталій.



Опісля відвідувачам показали пшеничні поля. Широка територія, чудові пейзажі та охайні поля вразили. У минулому році тут зібрали чималий урожай. Розповіли, що на борошномельному комплексі за 2017 рік перероблено 55,1 тисяч тонн сировини, що на 17 % більше 2016 року.



Керівник та засновник компанії «Вілія» Євген Дудка запевняє, що успіх будь-якої справи полягає у команді. Керівник трепетно підходить до підбору кадрів та цінує кожного працівника.

«Мій перший здобуток - це така велика кількість людей, які завітали на свято. Другий – хороший урожай. Головний мій здобуток – це колектив. Прагну до того, аби втриматись на плаву та бути лідером. Багато сил було покладено, аби організувати сьогоднішній день, і недаремно», - ділиться Дудка.

Наприкінці святкування на гостей чекала родзинка дня - демонстрація сільськогосподарської техніки ТзОВ «ВОЛИНЬ-ЗЕРНО-ПРОДУКТ».

На цьому своєрідному параді механізації присутні побачили сільськогосподарські агрегати, механізовані загони, технологічні ланки, які використовують для роботи на полях. Гості та досвідчені агрономи змогли оцінити потужність підприємства.



Інженерна та агрономічна служби компанії разом із надійними партнерами - постачальниками техніки раді поділитися власним досвідом та напрацюваннями в питаннях ефективного застосування механізації в сучасних технологіях вирощування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні