Скандал у Луцьку: люди заблокували гаражі, які хочуть знести. ФОТО

10
2
Скандал у Луцьку: люди заблокували гаражі, які хочуть знести. ФОТО
У Луцьку у дворі будинку на проспекті Президента Грушевського, 23 муніципали хочуть знести незаконні гаражі, однак люди проти.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання «Волинь24».

Власниця, лучанка Людмила Сергійчук - інвалід другої групи по зору, пропрацювала лікарем понад 50 років. Документи на гараж зробила ще у 2009 році. Каже, що усе завірено, земельна ділянка внесена до реєстру.

Муніципали показали роздруковане рішення виконкому, де сказано: «Знести незаконні гаражі». До цього міські правоохоронці дійсно ліквідували дві металеві конструкції, які були встановлені без документів. На захист ще двох стали мешканці прилеглих будинків.

Мешканці прилеглих будинків кажуть, що на землю під гаражами хтось «поклав око». Тому майно і зносять.

Муніципали викликали на підмогу із місцевими мешканцями спочатку патрульних поліцейських. Згодом ще слідчо-оперативну групу. Люди відступати не збираються.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
и той дибиляка там стояв
Відповісти
а незаконно побудовані висотки знести слабо?!
Відповісти
Здається ресторан «Вогнем і мечем», чий власник у Виконкомі Луцькзради, також без документів... може з нього почати знесення.
Відповісти
Наплодили кретинів, тепер вони по обидві сторони ствлрюють друг другу проблеми
Відповісти
По якому законодавству "працюють" ці муніціпіли.Хто вони такі?Взагалі хтось цікавився законодавчою базою цього утворення?Напевно що ні.
Відповісти
Муниципальная полиция ведет себя очень по-хамски. Было 2-3 человека из всей бригады, с кем можно разговаривать. Остальные хамят, дерзят, хихикают и оскорбляют за спиной (слова очевидцев), "тыкают" ("я буду тобі тикати, бо я так хочу"), матерятся. А начальник отдела "Группа быстрого реагирования" Анастасия Николаевна - человек, не знающий, что такое вопитанность, плавающий в законах и не способный давать никаких комментариев, прячущийся за спинами коллег. Структура созданная городским советом на деньги граждан не имеет права так вести себя с ними.
Відповісти
Це взагалі то не скандал. Це безпредел недолугих муніципалів, які за наші гроші займаються дурницями. І поліція яка мала б ловити злодіїв охороняє гаражі. 30 чол. Охороняють металобрухт, за що вони отримують зарплату. Можливо поліцію слід зробити охороною металобрухту?
Відповісти
А гральні заклади слабо закрити? Чи розвели наркопритани, і УКРОП бабло стриже.
Відповісти
На шаурму хлопці заробляють що зробиш. Їсти всі хочуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні