--> Волинського бізнесмена зобов’язали повернути громаді ставок за 6,6 млн грн | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинського бізнесмена зобов’язали повернути громаді ставок за 6,6 млн грн

1
-5
Волинського бізнесмена зобов’язали повернути громаді ставок за 6,6 млн грн
Господарський суд області зобов’язав волинського підприємця повернути громаді ставок площею понад 10 га і вартістю 6,6 млн грн.

Він розташований у селі Городище Луцького району, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Десять років – до 21 лютого 2016 року – підприємець орендував ділянку з розташованим на ній ставком згідно з укладеним із сільською радою договором.

Однак у березні 2016 року громада відмовила бізнесмену у продовженні дії цього договору, оскільки він заборгував за оренду ставка. Також місцеві мешканці скаржились, що на орендованій ділянці вчиняються правопорушення.

Попри припинення дії договору оренди земельної ділянки комунальної власності підприємець і надалі продовжував користуватися нею без будь-яких правових підстав.

Відтак прокурори у суді домоглися повернення земельної ділянки громаді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нащо ця профанація! Та всі хороші водойми в руках як не прокурорів то сбу шніків!!! І всі брали на одинакових умовах в оренду!!! Моральні уроди злодії що наділи маски революції нічого не поміняли , а лише поміняли банк куди йдуть хабарі! Чи може хтось з людей з села отримає дозвіл взяти в оренду ставок!хотілиб викоренити корупцію то викоренили б за одиндень! А так злодії керують бо криша є!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні