Волинянин зарізав сина

2
0
Волинянин зарізав сина
У селі Матейки Маневицького району батько вбив сина.

Трагедія сталася у понеділок, 18 червня, увечері, - пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Відомо, що батько проживав разом із двома своїми синами. Між ним та одним із синів виникла сварка, в результаті якої батько наніс синові ножові поранення, які спричинили його смерть.

За попередньою інформацією, іншого сина на момент вбивства не було вдома. А про трагедію правоохоронцям повідомив місцевий мешканець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Священники , Ви розказуйте на проповідях Слово Боже, 10 Заповідей Божих...про сім'ю, поведінку християн, яке горе приносить вжиття алкоголю і наркотиків . Розпад сімей, а не 100 років про канони і патріархати .... Бог почує щиру молитву нашу і вдома і в чистому полі.... ВИ, шановні , священники відповідаєте за своїх прихожан, які вони у Вас і їхню поведінку. Який священник , така й у нього парафія.... НЕ ЗАЙМАЮТЬСЯ, не йдуть до людей-прихожан священники- КРАПКА. Людей, дітей виховує - церква, школа, сім'я.
Відповісти
неначе люди подуріли.... від лкоголю, наркотиків. Що священники тиждень роблять, крім свят і неділь????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні