У Луцьку хочуть позбутися польських тролейбусів

3
0
У Луцьку хочуть позбутися польських тролейбусів
Керівництво Луцького підприємства електротранспорту хоче списати п’ять стареньких тролейбусів, серед них – два польських.

Про це йшлося у понеділок, 18 червня, під час засідання комісії міськради з питань комунального майна та приватизації, - повідомляє ВолиньPost.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко уточнила, що йдеться про 5 старих тролейбусів 1986-го року випуску, 91-го, 91-го, 93-го, 99-го років, із них два – польські.

«На підприємстві ремонтують все, що підлягає цим роботам. Якщо ж керівництво вирішило, що їх пора списати, то там немає нічого, окрім металолому», - зауважив депутат Юрій Безпятко.

Раніше у Луцькому підприємстві електротранспорту повідомляли, що старенькі тролейбуси, які купили у Польщі, не можуть відремонтувати через відсутність необхідних запчастин.
Теги: тролейбус
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Те чого і потрібно було очікувати... Зараз ще купимо швейцарське г*вно яке також зламається через трохи і будемо дальше списувати і нити, що в нас старий автопарк, який потрібно знову ж оновлювати на якесь старе барахло (списане давним давно)... Нє, щоб купили краще 2 нових чим 5 цих корчів...
Відповісти
Так, п. Грабко, це вам не підсудну квартиру приватизовувати...
Відповісти
для чого збирати хлам зі всього світу свого мало чи комусь це вигідно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні