Сутички, геї і кров: Марш рівності у Києві

61
-2
Сутички, геї і кров: Марш рівності у Києві
У столиці пройшов Марш рівності «КиївПрайд», організований ЛГБТ-спільнотою. Захід під гаслом «Країна вільна - будь собою!» тривав близько півгодини.

Марш рівності відбувся у Києві 17 червня. Кілька тисяч учасників вишикувалися в колону біля Будинку вчителя та пройшли центром Києва. Активісти тримали плакати «Країна вільних: будь собою», «У своєму місті я ніколи нікого не боятимусь», різнокольорові прапори.

У перших рядах колони були помічені євродепутат Ребекка Гармс, посол Канади Роман Ващук, нардепи Сергій Лещенко та Світлана Заліщук, а також співачка Зіанджа, Олексій Потапенко (Потап) і травесті-діва Монро.

Періодично на колону намагалися напасти опоненти, але значних сутичок не сталося. Правоохоронці не затримували супротивників ходи, а оперативно виводили їх за межі периметра. По завершенню Маршу рівності його учасники проскандували «Спасибі, поліціє! Дякую, Києве!»

Зі слів медиків, які чергували у центрі столиці під час акції, за допомогою до них ніхто не звертався.

До слова, перед початком Маршу з метою безпеки поліція перекрила центр Києва і огородила кілька вулиць столиці. З самого ранку на вулиці вийшли близько сотні націоналістів, намагаючись перешкодити проведенню ходи.

Між ними та правоохоронцями сталися сутички. Проти поліцейських застосували сльозогінний газ, 5 правоохоронцям знадобилася медична допомога.

До управлінь поліції для встановлення анкетних даних та надання пояснень загалом доставили понад півсотні осіб. Пізніше у поліції повідомили, що всіх затриманих відпустили.

Марш рівності у Києві
Марш рівності у Києві


Учасники Маршу рівності
Учасники Маршу рівності


Учасники Маршу рівності
Учасники Маршу рівності


Марш рівності у Києві
Марш рівності у Києві


Марш рівності у Києві
Марш рівності у Києві


Сутички з противниками гей-параду
Сутички з противниками гей-параду


Сергій Лещенко на Марші рівності
Сергій Лещенко на Марші рівності


Співачка Зіанджа і учасники параду
Співачка Зіанджа і учасники параду


Потап на Марші рівності
Потап на Марші рівності


Підготовлено за матеріалами всеукраїнських ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знаєте яка різниця між геями і вами?- геї вас не чіпають, а ви ними цікавитесь!) От і думайте хто збочиннць!))) Мені взагалі пофіг хто як і з ким, це справа особиста! Хоча чомусь впевнений, що серез геїв люди куди ЛЮДЯНІШІ. А от серед сірого бидла, тут гарантовано скотів переважає
Відповісти
Це психічно хворі люди, їм скоро будуть давати групу інваліда. Їм ніхто не заважає пхати пісюни в дупу. Зоофіли теж мають право на свободу але це роблять мовчки.
Відповісти
Психічно хворі ті, хто проти них скаче! Вони наскакали цю владу, яка це дозволяє, а тепер проти цього? Ви ж самі були ЗА! :))) От вони українці у всій красі! Самі пообирають, а потім хероїчно проти скачуть... :)))
Відповісти
Як усе запущено, Оксанко, твої примітивні коменти, на рівні зашуганих папуасів землі Волинської, що засторкли у 1974 році, сапай далі буряки і паси корову, нащо тобі тиї лісбіянкі, їйбо!
Відповісти
Норм все це! Більші збоченці судять, втихаря дрочать та переодягаються в мамкине. А на людях прикидаються ЯК ВСІ. Від них і йдуть проблеми
Відповісти
Ситуація в краині і так не проста,а ця задньопровідна публіка підливає жару
Відповісти
Жару підливає влада яка це все одобрямс на користь Заходу, за черговий л'ярд баксів, який ви і ваші діти віддавати будете!
Відповісти
А що вони роблять? Грабують, вбивають, тарифи підвищують, зарплати зменьшують? До чого тут ситуація? Не ви ту ситуацію свого часу на трон поставили?! От і думайте!!!
Відповісти
Суть заходу. Дорослі люди які пхають пісюни туди чим інші какають вимагають щоб на них звернули увагу. І зробили законодавство орієнтоване на них. Це називається на їх думку рівність.
Насправді суть таких заходів це поступове розбещення суспільства, і як результат скорочення і оскотинізація населення.
Відповісти
Малообізнаність - от сімвол України! Ви тільки про пісюни і знаєте і більше нічого :)))
Відповісти
А ви пропонуєте провести просвітницьку діяльність в людських збоченнях? І який толк і прогрес в тому що люди будуть обізнані в сортах цього гівна. Всеодно прагення до життя перемагає прагненя смерті і чарез дупу ваші геї людину не народять.
Відповісти
А крім геїв більше нікого і не знаєш! Ну то про що з тобою говорити? :)))
Відповісти
Вибачай, нема бажання бути обізнаним в сортах гавна. Це якраз твоя перевага розумнику. Постав собі хоч мільйон плюсів змагатися в цій бредовій справі сенсу не бачу. В житті є багато цікавіших справ ніж обговорювати збочення меншості. Одне добре ви не розмножаєтесь) ходіть собі тими парадами і получайте потім мені начзати на вас. Полізете з пропагандою отримаєте відсіч. Ніхто ініякий закон не забороняє самооборону.
Відповісти
Треба було труткою з літака побризгати
Відповісти
Завтра педофіли захочуть рівних прав
Відповісти
Армія спідоносців
Відповісти
Був реально сильно зайнятим сьогодні, але наступного року - прикуплю кулемет чи ще яку залізяку з АТО, і поїду до столиці - зробити кілька черг по демонстрантах - потомства вони не дають тому для суспільства втрата невелика.Це вже ні в які ворота не лізе - поліцаї пизд@ть на синю сливку нормальних людей, захищаючи те, що є недоцільним з точки зору еволюції. Пропоную розписувати мусорні тачки написами типу «Під@ри» або «ЛГБТ»
Відповісти
дерзкій, как пуля резкій), диванний воїне, ти сцикнеш, а якшо хватить сміливості, то будеш в тюрязі гнити років 10-15
Відповісти
Коля-коля пєтушок - продирявлений оч@к, за своїх сцикнув, чи може з тебе і почати киші випускати, лизунчику-смоктунчику?
Відповісти
давай, рви клаву, борцун, твій потолок - жуків на полі знищити, і то якшо не в запої. Своїм хоббі до анально-смоктальних штук, нагадуєш свинособачих сусідів з мордору, їх теж наглухо клинить на цій темі)
Відповісти
Хочеш захистити своіх друганів-заднепрохідних? Хочеш бути їх адвокатом? Обирай місце, час і зброю (мені більше сокири подобаються) - зустрінемося, поб´ємося. Тільки приходь сам, без друганів-гомосят.
Відповісти
Альо! Вже пройшло пів-години. Де відповідь?
Відповісти
Моя орієнтація - гетеро, шизоїди твого покрою, мені не по дорозі, сокирою краще дай собі між очей, можливо розгальмуєшся
Відповісти
Кортше - ти сцикун. Завали хавало і не засмічуй коменти
Відповісти
Пізно схаменулись! Завтра вже давно настало... :(
Відповісти
Ні - якраз всяка нечисть перестала ховатись і боятись. Можна приступати до їх знищ@ння
Відповісти
Приступай... ляпотун :)))
Відповісти
Спишись з колєю і приходьте вдвох. З вас і почнем
Відповісти
ну що полішва, підпалили вам задок? коли організуєте православний джихад?
Відповісти
Марш різного роду збоченців потрібно однозначно заборонити, як такий що пропагує неприродні стосунки між людьми та видає це за норму. В нас що, існує цивільна/кримінальна відповідальність за секс.орієнтацію? Ні, все дозволено - любіть кого і куди як хочете. Так для чого тоді ті "марші рівності"? Навіщо нам та пропаганда і реклама тих збочень. Чому наші діти мають дивитися на те все.... Далі підуть любителі овечок та осликів, теж будуть переконувати шо то є така в них любов.
Відповісти
Це демонстраційне приниження української гідності. Просто звичайна наруга над загальнолюдськими цінностями напоталу грошам. Дуже добре, що вони повилазили і мусарка також показала своє єство. Все стає на свої місця
Відповісти
Твою гідність майже кожного дня інші принижують і ти мовчиш і не пікнеш, а тут херой? :))) Про твою гідність на наступному тижні президент подбає підписавши закон про рівність, а ти пиши тут далі... :)))
Відповісти
Із за цих говномісів снід прогресує
Відповісти
Да вони краще за тебе захистом користуються!!!
Відповісти
Тобі краще знати півнику
Відповісти
а від таких як ти - непроламна тупість
Відповісти
Всім кого так ця подія коробить. А чому ви не пропагуєте сімейні цінності, не проведете марш - за міцну родину, тато-мама-я-правильна сім"я? Але ж цука ні, побутове насильство, байдужість до інвалідів, стареньких людей, кожен другий шлюб - розвод, побухати і нагадити на природі\біля води і це все з дітьми, які вдуплять що то є норма поведінки - так без проблем. Але ж курча, винуваті у всьому гомосєкі! З себе почніть, перестаньте жити як бидло, по вечорах не залипайте в екстрасенсах, зніміть чохли, книжку прочитайте врешті-решт і буде всім, спокій, радість і благодать
Відповісти
- оце справжні гондони, так як породжують законні умови, коли плодяться мухи-дармоїди! Ці пОгані нічого самі не роБЛЯТЬ, та судять й розповідають іншим, що і як робити зі СВОЇМ тілом. Ці мухи -дрозофіли стоять за субсидіями та допомогами, вимагають безкоштовного проізду та інших дотацій. Гірше- плодяться як справжні мухи, поїдаючи говно. А де беруть його?- та шукають у чужих дупах, своїх залишках мізків та паразитуючому свому життю.
ЖИДОпедрилиУЗАКОНИЛИ мутацію українця в нЄчто, яке сьогодні ліниве, жадібне, заздрісне, хронічно хворе! І ЦЕ, замість щоб світ робити вільним, добрим, крім ЧЛЕН і ДУПА, нічим іншим не цікавиться!
Відповісти
друже, вони не з Марсу прилетіли, їх вибрали твої родичі, куми, сусіди і ще багато тих кого ти не знаєш, але повелись на гречку, тому тут немає на що сєрчать
Відповісти
Почитав я всю оту вашу писанину, як ви під@рочків захищаєте і бачу, що Бозя правий був, коли Содом і Гоморру жахнув - це нам, нормальним, настанова і приклад до дій
Відповісти
Хто там проти діянь Господніх мінусує?
Відповісти
Так подібні тобі знаєш звідки беруться?- не із сперми це точно! Я сам не дирявий, запам‘ятай! Але якщо СТАНДАРТНИЙ СЕКС породжує таких НЕДОлюдів як ти, то такий секс потрібно СУВОРО КОНТРОЛЮВАТИ!!! Тому що такі ДЕГЕНЕРАТИ не мають права на існування по причині, що судять інших як їм жити!
Краще б твій батько кінчив ішаку, то світ був би добрішим. Хоча куди кінчив, такий результат зараз читає і злиться не на себе подібних!
Відповісти
З точки зору таких толерастів як ти - саме так - я недолюд і дегенерат, тому що в такому ж дусі виховую своїж чотирьох дітей, котрі будуть і надалі жити і працювати в Україні, будуючи їі і їх діти будуть жити і працювати тут. Тому я маю право судити інших. І суджу за їх корисністю для суспільства та держави. І під@рки мені - не указ. І твої фантазії про ішаків чергове тому підтвердження
Відповісти
Краще би та засох в батька на трусах, чи в мамки на лобі)
Відповісти
Значить так, захиснику пєтушні - висловлювання проти себе зі сторони таких, як ти, я проігнорую, але образа батьків - кровна помста. Батьки для мене - значно дорожчі, ніж твоє гомофільне життя. Завтра, за рестораном «Околиця» - закинута «промка». В сім вечора приходь, порубаємось. Тільки холодна зброя - так чесніше. Ножі, сокири, дротики, цепи - обирай, що пройдетися по твоїх тєлєсах за твій базар
Відповісти
Нінзя ти зачухана, іди похмелись)
Відповісти
Значить - і ти теж сцикун. Ще й за слова не відповідаючий. Типовий під@р і невдаха.
Відповісти
А ти бачу зацікавлений цією темою. Оце вірний психологічний портрет намалювали психологи!- ти ж паразит суспільства потенційний членоприймач!) Поки що тихий, але агресивно подрочуючий на унітазі під фото Моісєєва і Ко, але прогресуючий аналостравохід!!!)
Сьогодні ти воштаїся в темі про анал, завтра бидло і тебе буде обсмоктувати. Те саме бидло, з яким ти ріс і яке нуль в житті цінне!
Відповісти
З тобою нема про що дискутувати. Ти - слабак. Нецікаво
Відповісти
Не тобі визначати з ким жити твоїм дітям. Ти молокосос по розвитку, зрозумів СІМОЧНИК! Я вже раніше чув, коли подібні тобі говорять про майбутнє, а самі загаджують уже сьогодення! Ще раз!- адекватна та здорова на голову людина не буде заглядувати у ліжко чи дупу іншої! Адекватна має іншімцінності! А тому висновок один- ты НЕЧТО, которое не имеет ничего общего з ГОМОСАПІЄНС, хоча амбіцій вистачає!!! І думаєш що розумний та дальновидний- да хЄр там! Ти банальний член недорозвинутого стада, не більше! Твої інстинкти не дають розвиватись мізкам! Ти нЄчто між твариною та двуногою істотою. Нажаль країна такою рабсилою постачає як пів Європи, так і москалів. Ти бачиш лише проблеми У КОГОСЬ, які стосуються члена, рота, дупи?- ну так ти реально НЕДОРОЗВИНУТЕ! Знай, у світі є набагато цікавіших та цінніших речей, на які слід би ТОБІПОДІБНИМ звернути увагу!)) Розслабся, залиш чиїсь задоволення в спокої! А то буде ЧОГО СТЕРЕЖЕШСЯ, НА ТЕ Й НАПОРЕШСЯ!!!))( потенційний ти їх клієнте!..))
Відповісти
Кожен судить по собі, Спіноза Ви наш, чи Кафка. Але не це головне - судячи з безсилої люті та злоби, з якою Ви намагаєтесь щось доводити чи захищати - роблю висновок, що спокою не вистачає саме Вам, великомудрий та далекоглядний ГОМОІНТЕЛЕКТУАЛІКУС. Бережи нерви, щоб язву не заробити
Відповісти
Ну зрозуміло - дискусію закрито. Мушу йти по справах. А ви - інтелектуали/захисники євроцінностей - вкотре виявилися нікчемними слабаками та млямлями. На бій виходити не збираєтесь, сиплете образами, наче в дитсадку. Коротше - працюйте над собою і не давайте пєтушні заволодіти вашою симпатією
Відповісти
баєц, узбагойся, закінчиш справи - помий руки) вояка, курва)))
Відповісти
Чуєш - наймись в Ольгіно на роботу. Рівень дебілізма твій, а ще й бабла підсиплють, під@рний захиснику.
Відповісти
Цей гомопропагандон понаставляв собі плюсів і радується. Ти кого дуриш шизік? )
Якби стадо півників сьогодні по хрещатику не кудахтало сковавши для охорони свїх дуп сотень поліціянтів про вас ніхто б не згадав, кому ви треба говноміси?
Сьогдні день батька. Людини яка прдукує життя. А ви і далі місіть гівно і корміть глистів. Якось байдуже на вас то ви і провокуєте до себе через такі заходи увагу.
Відповісти
Да хай проводять. Чим менше ми будемо звертити на них увагу, тим менш цікаво їм буде продити ті марші.
Відповісти
ти ета, не пались так, всім відомий факт - хто найбільше публічно хейтить, сам любить пограти футбола в одні ворота)))
Відповісти
Та кому ви треба. Дибілко ти цілии день тут плюси і мінуси строчиш. Це і є твій рівень і інтелект. Просий брехун, тьху на тебе.
Відповісти
Шкода що їх град не побив по тих кривих горбах...Жопочухи нещасні...
Відповісти
Уміння читати ще не ознака мислення! Ти проти геїв та їх способу життя, а вони не проти твого. ПомітилО різницю, виродок?( Ти лізеш в їх життя, так як скотина, не більше. Не лізь, напорешся!
І ще- коли в мене буде вибір на чий захист стати, я однозначно буду на стороні не там де ти! Бо ти- сміття цивілізації!((. Уточню-я натурал!
Відповісти
Не ліпіть з себе вояк. Хто лізе в ваше смердюче життя? Кому воно нафік треба, та всім на*рати з великої гори на вас - збоченців. Ми у ваше життя не лізимо, грайтесь собі як хочете. Це ВИ пхаєтесь в наже життя своїми гей-парадами і отруюєте нам повітря виставлянням напоказ своїх збочень.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні