Скандал у Луцькій маршрутці: водій висадив матір з сином

11
-6
Скандал у Луцькій маршрутці: водій висадив матір з сином
У Луцьку водій маршрутки №251 відмовився везти 16-річного студента, який пред'явив студентський квиток.

Про це інтернет-виданню "Волинь24" повідомила лучанка Наталія.

За словами лучанки, водій маршрутного таксі №251 (АС 2397) вже неодноразово відмовляється везти її сина за студентським квитком, натомість вимагає сплачувати повну вартість квитка - 6 гривень.

"Коли я почала із ним сваритися, то той почав мене звинувачувати, мовляв я вибила його з графіка і рознервувала. Кричав мені "Пішла геть!" - розповідає Наталія.

За її словами, у маршрутці їхала і її мати, яка має посвідчення інваліда війни та по праву може їздити у транспорті безкоштовно.

"Ми з сином вийшли з маршрутки, а мама поїхала далі. Цей водій сказав, що більше не возитиме її безкоштовно. Що хочуть, те й роблять. Законів для них не існує", - додає лучанка.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та йдіть ви за своїми пільгами....
Відповісти
А якби проїзд був по 10 гривень-такого б не було
Відповісти
а може тих маршрутчиків пи***дити треба разом з теперішньою владою,яка не може або нехоче поставити на місце знахабнівших перевізників!!!!
Відповісти
Маршрутчики відчули безкарність за вимоги грошей від пасажирів без видачі квитків. Влада сприяе цьому. На лініях відсутен контроль. Нема контролерів,щоб штрафувати безквиткових пасажирів і водіїв,які не видають білети,а гроші беруть. Брати гроші можуть,а ось видати квиток-це дія, яка заважае їм у керуванні маршруткою,як с верджують водії.
Відповісти
Влада відмовляється компенсовувати витрати за перевезення пільгових категорій громадян, як це передбачає закон про автомобільний транспорт та закон про охорону дитинства спричиняючи конфлікти між простими людьми
Відповісти
Сьогодні була опублікована стаття про луцькі тролейбуси. 70-ті роки:"Проїзд у тролейбусі коштував 4 копійки, оплата здійснювалась за допомогою каси, яка знаходилась в салоні тролейбусів." То чому зараз так складно обладнати маршрутки засобами для оплати проїзду? Тоді і всі будуть платити за проїзд і легко буде порахувати скільки пасажирів їздить за день, перевізникам не буде як нарікати які всі маршрути збиткові і проїзд треба зробити по 10 грн і не треба буде водію відволікатися на те, щоб взяти гроші і дати здачу.
Відповісти
Пільговикі, засуньте свої пільги собі ж у зад!!! СССР- овські деграданти
Відповісти
А де фото цього виродка ?
Відповісти
іще один зявився шофер який не читає хто платить а хто ні.. ..а чому я не шовер і прочитала закон....!
Шофер читай закони .....і не ображай людей .....по-хорошому працюй!
Відповісти
Навчіться нарешті завжди і за все платити, ледарі й нікчеми!!!
Відповісти
Та жаби то некомпетентні. Ви будь якого водія 251 маршруту запитайте щоб маршрут розказав хоча б... А ви ще поваги хочете.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні